Felismerhetetlen a színésznő a magazin címlapján

retusálás tökéletes Tilda Swinton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tilda Swinton színésznő egy egészen új oldaláról mutatkozott meg a napokban.

Tilda nemrég magyar tervező ruháját viselte, most azonban rá sem lehet ismerni. A Narnia krónikái és a Benjamin Button különös élete című filmek hősnője nemrég a Candy magazin címlapján pózolt, egy tőle teljesen szokatlan stílusban.

http://models.com
http://models.com

Kattints a képre a többi képért!

A sztár rövid szőke hajának nyoma sem volt, helyette hatalmas, göndör fürtöket és nagyon erős sminket viselt. Az általában különc és cseppet sem magamutogató ruhák helyett Tilda ezúttal egy, a testét alaposan megmutató és mélyen dekoltált darabban pózolt. A sztárnak kétségkívül jól áll ez a "jelmez", de gyanítjuk, hogy nem érezte magát magabiztosnak és természetesnek ebben a maskarában. Tilda viszont kiváló színésznő, így hitelesen pózolt a kamerák előtt. Jó tudni, hogy a színésznő ilyen is lehetne. A világsztár képeit egyébként Xevi Muntane készítette, a lapban pedig csakis extravagáns témák és képek kaptak helyet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.