Tóth Gabi fashion week stílusmustra Zoltán Erika Bravo Otto ruha Zimány Linda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A minap rendezték a Bravo Otto huszadik, jubileumi gáláját, melyen mind a két évtized magyar énekesei és - mondjuk így - popbábjai is tiszteletüket tették. A rajongók egykori és jelenlegi kedvencei igyekeztek a legjobb formájukat hozni. Stílusmustra a vörös szőnyegről és a színpadról.

Az időutazás nemcsak a fellépők listáján volt érezhető a 20. Bravo Otto-díjátadóján, hanem a vörös szőnyegen is. Arról nem beszélve, hogy húsz év alatt még mindig nem mindenki tanulta meg, hogyan kell stílusosnak és feltűnőnek lenni egyszerre. Még mindig divat edzőszerelésben, nadrágnak használt cicanadrágban, harisnyával viselt nyitott orrú cipőben a vörös szőnyegen megjelenni. Óriási divat a blézer-farmer kombináció, a maxiruha, a fenékvillantó darabok, vagy éppen a férfi biciklis nadrág. A legtöbben nem fukarkodtak a kiegészítőkkel is.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Nézd meg, miben érkeztek a sztárok a 20. Bravo Otto-díjátadóra!

Azért voltak kedvenceink is: Tóth Gabi extrém egyénisége szerencsére mindig visszatükröződik az öltözködésén, Zimány Lindától és Janicsák Vecától a feltűnő kiegészítőket irigyeltük el, Hien csipkés forrónadrágját is imádtuk.

Tipp! Ördög Nóra mindent megmutatott! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.