A legártatlanabb testrész buktatja le a sztárokat - Heti beauty-mustra

bőr öregedés szépség térd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A porcelánbőr mindig is az előkelőség és a kifinomult stílus meghatározó jegye volt, csak az a baj, hogy néhányan nem tudják eldönteni, a kaliforniai vagy az arisztokratikus megjelenés mellett tegyék le a voksukat. Az elmúlt napokban voltak, akiket lebuktatott ez a testrészük, mások viszont tündököltek.

Hófehér

Dita von Teese, az ismert revütáncosnő, akit a sajtó többször a burleszk királynőjének nevezett, újra divatba hozta a '40-es éveket, aminek védjegyei a hibátlan porcelánbőr, a vörös ajkak, a Marcell-hullám és a fűző. Külseje évek óta megihleti a sztárokat, a tervezőket és a stylistokat egyaránt. Azonban súlyos hibát vét, aki a porcelán effektust a bőrénél sokkal világosabb alapozóval igyekszik elérni. Kelli Huarte valószínűleg nem nézett tükörbe indulás előtt, mert akkor rájött volna, hogy milyen nevetségesen világít a feje. El kellene döntenie, hogy vagy a szoláriumot hanyagolja kicsit, vagy sötétebb alapozót használ. Zoe Lister Jones hamvas bőréhez jól mutat a mélybordó rúzs, viszont a világos bőrébe teljesen beleolvad fehér ruhája. Neki viszont saját döntések helyett lehet, hogy inkább stylistot kellene fogadnia.

AFP
AFP

Árulkodó térdek

Vannak sztárok, akiknek csodával határos módon csak a térdeik "öregednek". Nos igen, ez valóban egy rendkívül kényes terület, melyről még maguk a plasztikai sebészek is úgy nyilatkoznak, hogy ezen a testrészen igen nehéz műtétet végezni. A kor előrehaladtával, ahogy a bőr veszít víztartalmából és feszessége csökken, a térdeken elernyed a vékony bőr. Így aztán elég nehéz az életkorról füllenteni. Ahogy láthatjuk, az idő Fergie fölött sem múlik el nyomtalanul. Nem nyújtanak valami impozáns látványt a térdkalácsai. Jennifer Coolidge sem mai csirke, hiába próbálja elrejteni korát, térdei mindent elárulnak róla. Talán nem ártana néhány óvintézkedés, mondjuk egy térd alá érő ceruzaszoknya.

AFP
AFP

"Blondes have more fun"

Tartja a mondás, miszerint a szőkék jobban érzi magukat a bőrükben, és sokkal bulisabbak. Ráadásul a szőke hajra nemcsak a magyar nők és férfiak figyelnek fel jobban, de az egész világon vezeti a népszerűségi toplistát. Kijelenthetjük, hogy örök divat. Árnyalatai közül minden korosztály és minden stílus megtalálja a hozzá illőt. Hamvas, világos, sötét, platina, a lényeg, hogy szőke legyen. Lisa Lafferty, Abigail Klein és Hayden Panettiere mind ismerik a titkot.

AFP
AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.