Durva fogadalmat tett a népszerű magyar zenész

diéta Pataky Attila fogadalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy évig nem iszik alkoholt, nem eszik húst Pataky Attila, az Edda frontembere.

A zenész világéletében imádta a jó bort, a házipálinkát, a jó kolbászokat, de nemrég kemény fogadalmat tett. "Évek óta elkeseredett harcot vívok az allergiámmal, amely gyakran jön elő a nyári koncertek előtt. Begyullad a torkom, folyik az orrom és a könnyem, alig látok tőle. Az állapotom egyre rosszabb lett azóta, hogy rengeteget idegeskedem a hitelem és a sárga csekkek miatt. És ha már ez utóbbi ellen nem tudok mit tenni, legalább a lelki problémáimmal próbálom felvenni a harcot. Ezen segít a böjt, a szigorú diéta és a jóga. Amióta betartom a kemény szabályokat, egyre jobban vagyok" - mesélte a Blikknek Pataky.

Fotó: Hajdú D. András [origo]
Fotó: Hajdú D. András [origo]

A zenészen látszik az új életmód: a válása után most már a magánélete is rendben van. Párja, Orsi mellett megnyugodott, de kisfiában is sok örömét leli. "Orsikával szép az élet. Élvezünk minden közös percet. Nincs számonkérés, a fehér az nálunk most kivételesen tényleg fehér, nincs mellébeszélés, félreértés" - tette hozzá a zenész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.