öregedés fiatalság szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mit is jelent az Anti-Aging? A kozmetológia nyelvén az elkerülhetetlen öregedési folyamat lelassítását, illetve visszafordítását.

Az idő előrehaladtával bőröd is korosodik. A rugalmasságot adó kollagén mennyisége csökken, a bőr egyre lazább, szárazabb lesz. Mivel a sejtek aktivitása is csökken, és az anyagcseréd lassul, bőröd folyamatosan veszít nedvességtartalmából és gyengül az ellenállóképessége. Fiatalságod megőrzése érdekében már 30 éves kor körül érdemes elkezdened a különböző bőrfiatalító kezeléseket. A legmodernebb eljárásokkal az arc tónusa visszaadható, a finom ráncok kisimíthatók, bőröd minősége látványosan javítható.

Az idő megállítására fájdalommentes, kényeztető megoldásokat nyújt a Bársony Orvos-Esztétika 3 lépéses Anti-Aging programjával. A kezelés hatására bőröd feszesebb és bársonyosabb lesz, az arc, a nyak és a dekoltázs bőre megfiatalodik, hidratáltabb lesz, a finom ráncok kisimulnak.

Forrás: Bársony Orvos-Esztétika
Forrás: Bársony Orvos-Esztétika

Mit takar az Anti-Aging 3 lépésben?

1. lépés: DiamondPeel, a gyémántfejes mikrodermabrázió

A mikrodermabrázió egy speciális bőrcsiszolási eljárás, a hámlasztó, bőrkoptató eljárások közül a legfinomabb fizikai hatásokon alapuló módszer. A gyémánt kezelőfejjel finom polírozással eltávolítjuk az elhalt bőrsejteket, melynek eredménye a bársonyos puha felület. A bőr láthatóan simábbá, finomabb pórusúvá válik, az egyenetlenségek (ráncok) kisimulnak. A felső hámrétegek célzott eltávolításával a bőr megújulása kezdődik: mindig új, ép szövetek lépnek a korábbi, károsodott szövetek helyére.

2. lépés: Bőrfeszesítés hexapoláris rádiófrekvenciával

A kozmetikai és kozmetológiai gyakorlatban a mai napig az egyik legfontosabb törekvés a bőr megnyúlásának, ráncosodásának megakadályozása. Az életkor előrehaladtával kivédhetetlen a gravitáció. A környezeti ártalmak, ezen belül a fény okozta öregedés (foto-ageing) a bőrben lévő kollagénrost-állomány lazulásához, a bőr ráncosodásához vezet.
A rádiófrekvenciás kezeléssel a hő hatására a kezelt területen fokozódik a vér- és nyirokkeringés, amely felgyorsítja a szöveti anyagcseretermékek elszállítását. A felélénkült oxigénellátás hatására nő a kollagén- és elasztinrostok termelődése, s így feszesedik a bőr a kezelt területen. A "lifting" hatás elsősorban az arcon látványos, és a tapasztalatok szerint tartós.

3. lépés: TMT System, orvosesztétikai hatóanyag bejuttatás tű nélküli mezoterápiával

A TMT készülék a legelőrehaladottabb orvosi-kozmetikai technológiákat kombinálja. A kezeléssel fokozzuk a bőr áteresztő képességét, és segítjük a hatóanyagok mélyre jutását. Az elektroforézis során a molekulákon ultra-mikro-pórusok képződnek, amelyen keresztül a hatóanyagok könnyen lejutnak a bőr mélyebb rétegeibe. Akár 40%-kal is megnövelhetjük a hatóanyagok felszívódását hasonlóan mély rétegbe, mint a tűs mezoterápiával.

Forrás: Bársony Orvos-Esztétika
Forrás: Bársony Orvos-Esztétika

Válassz kezelést életkorodnak és esztétikai problémádnak megfelelően!

30+: harmincasoknak bőröregedés gátlása

Az öregedésgátló program a 40 év alatti korosztály számára lett kifejlesztve, mivel ezekkel a hatóanyagokkal képesek vagyunk lelassítani az öregedés folyamatait. Alkalmazható arcra, nyakra és dekoltázsra.

40+: negyveneseknek bőrfeszesítés

Ez a program is arcra, nyakra, dekoltázsra egyaránt alkalmazható. A 40 év fölöttieknek viszont feszesebbé kell tenni ezeket a területeket, mivel már csökken a kollagéntermelődés, lazulnak a kollagénrostok, ráncosodik a bőr.

Post-solar: mélyhidratálás, napozás utáni bőrfrissítés

A napozás utáni program nagyon erős hidratáló anyagokat tartalmaz, ezért használható az erősen napkárosodott, nagyon száraz bőrök ápolására. Erős hidratáló hatása miatt érdemes felváltva használni az öregedésgátló programmal.

Melanogel complex system: pigmentfoltok halványítása

A pigmentfolt-halványító programmal az egész bőrfelszín a pigmentfoltokkal együtt világosodik. Itt mindenképpen minimum 10 kezelésre szükség van az eredményesség érdekében.

Milyen területeket érdemes kezelni?

- az arcot,
- a nyakat,
- a dekoltázst és
- a kézfejeket

Hány kezelésre van szükség?
A tartós eredmény eléréséhez legalább 4-6 kezelés kúraszerű alkalmazása javasolt, heti egy alkalommal. Az elért eredmények hosszú távú megőrzését 4-8 hetente egy-egy fenntartó kezelés biztosítja. Ugyanakkor lényeges, hogy az eredmények már az első kezelés után is láthatók.

Nyáron kedvezményes áron tapasztalhatod meg a 3 lépéses Anti-Aging program tartós hatását.

Gyere el a Bársony Orvos-Esztétika hozzád közelebb eső orvosi központjába konzultációra, és ezek után közösen kiválasztjátok a neked megfelelő bőrfiatalító kezelést.

További részleteket az Anti-Aging programról itt olvashatsz.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.