Szoknyájával követett el divatbűnt a sztármama - Heti trendjelentés a vörös szőnyegről

fashion week stílusmustra katy perry baki kim kardashian vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Arasznyi shortok, színes, feliratos trikók: divatdiktátor szerepbe kerültek a nyári fesztiválok. Heti trendösszeállításunkból az is kiderül, mi az a fő bűn, melyet soha ne kövessünk el a lábaink ellen. Valamint megtudhatjuk, hogy sztárjaink milyen kelméket részesítenek mindinkább előnyben.

Fesztiváli sikkben

Javában tombol a fesztiválszezon, aminek hangulata a vörös szőnyeget is bűvkörébe vonta. Elismerő pillantásokat váltottak ki azok a vagány és egyben parádés megoldások, melyekkel a hírességek a hét rangos eseményein előrukkoltak. Jessyca Wilson rövidke, Metal feliratú trikójával, kivillanó fehérneműjével és nyúlfarknyi shortjával toplistás összeállítást tudhatott magáénak. Jade Ewen, a Sugababes énekesnője egy nyomott-mintás, színes kreációt választott, mely vöröses árnyalatú frizurájával tökéletes összhangot alkotott.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Nyújtó gyakorlatok

Nyakigérő virgácsok? Ez bizony az az alkatrész, amely nem adatik meg minden földi halandónak. Olykor azonban egy-egy jól megválasztott ruhadarab vagy épp kiegészítő a lehető leghatékonyabb sebészeti beavatkozás hatását keltheti - és fordítva. Sharon Osbourne outfitje ez utóbbi ékes bizonytéka. Maxiszoknya övvel és bő felsővel kombinálva sikeresen végrehajtott merénylet a celebmama lábainak megkurtítására. A dél-amerikai származású színésznő, a bájos Martina Gusman mell alatt szabott ruhája azonban hibátlan választás ahhoz, ha hosszú combokat szeretnénk.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Szövet-tan

A nyári viseletek népszerű alapanyagai a könnyű vászon, a farmer, illetve a puhább bőr. Mégis a vörös szőnyeg legkelendőbb kelméi ebben a szezonban is a selyemből szőtt, fényes hatást keltő, elasztikus textilek. Anna Nightingale testhez simuló, galaktikus dressze vonzza a tekinteteket. Az énekesnő, Jennah Bell egy visszafogottabb modellben tündököl, ám ruhájának textúrája annál izgalmasabb.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A nőies idomok dicsérete

Örülünk annak, hogy a csontsovány hírességek helyét egyre inkább átveszik a kerekded idomaikra büszke sztárok. Bár nem javasoljuk, hogy egy-egy sztárhoz hasonlóan mindenki villantsa ki húsos combját a ruhából, azért a nőies idomokat érdemes kiemelni. Ez nemrég még Mariah Carey-nek is sikerült, aki azért rendszeresen követ el bakikat. Kim Kardashian sokadjára bizonyította be, hogy a fehér, testkövető ruha nemcsak a vékony nőkön áll jól. Egyedül a szintén nőies idomokkal rendelkező Katy Perryt nem tudjuk megdicsérni, aki úgy néz ki ebben a ruhában, mint egy túldíszített szaloncukor.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.