Lepukkant szerelésben pózolt a sorozatsztár - Heti trendjelentés a vörös szőnyegről

fashion week elegancia cipő vörös szőnyeg divatbaki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A lezser, már-már hanyag összeállítások nemcsak bevásárláshoz passzolnak, hanem a vörös szőnyegen is bevethetők. Igaz, debütálásuk előtt igényelnek némi megfontoltságot. Továbbá az is kiderült a héten, hogy a retro hatású, mintás ruhadarabok remek választásnak bizonyulnak, akárcsak a telitalpú lábbelik, melyek nemcsak kényelmesek, de mutatósak is.

Hanyag elegancia

Vannak olyan alkalmak, melyek egyáltalán nem követelik meg az estélyi ruha és a tűsarkú viseletét, a sztárok a teljes "csinosító csapatnak" kimenőt adnak. Ilyenkor jó látni, hogy ők is hús-vér emberek, akik ruhatárában alapdarabok is rejtőznek - és most ne a kisfeketére gondolj! Nicole Richie például lezser pólóban, leggingsben és egy komfortos mokaszinben is remekül mutat a kamerák előtt. Mindez Zosia Mamet-ről nem mondható el. Akaratlanul is a festékpöttyöket keressük a ruháján, hiszen ez az összeállítás leginkább lakásfelújításhoz dukál. A helyzetet csak tovább súlyosbítja, hogy nem tudjuk biztosan: a hölgy cipzárja megfelelően funkcionál-e a nadrágján. Szerencsére a válasz nem olyan egyértelmű, mint Kate Moss esetében volt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Mintázd magad!

Ha a vörös szőnyegen eddig fenntartással is kezelték a sztárok a pazar, mintás ruhakölteményeket, ez már a múlté. Úgy tűnik, a végletekig letisztult, egyszínű darabok a másodhegedűs szerepét játsszák, helyettük a vibráló, etno-minták vették át a főszerepet. A látvány őket igazolja. Maria Meneounos ismert televíziós személyiség, batikolt hatású maxiban pózol, feketével kombinálva, míg Gigi Paris fotómodell a '90-es évek hangulatát idéző spagettipántos darabot visel. Az Afrika világára emlékeztető, klasszikus fazonú ruhájával pedig Ami Sheth sem marad le a sorban.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Főszerepben a kényelem?

Nincs nő, aki nemet mondana egy káprázatos cipőkölteményre, csak azért, mert az nem hosszútávgyaloglásra született. Mutatós lábbelik kapcsán a kényelem kérdése gyakorta háttérbe szorul, vagy mégsem? Martha Stewartot nem kell bemutatnunk. Az amerikai háziasszonyok példaképe az aranyközéputat választotta telitalpú szandáljával. Hasonlóképpen tett Charlene, Monaco hercegnője is. Az énekesnő, Kat Graham azonban még hősiesen, mitöbb, mosolyogva bírja a "kiképzést". A darab, melyben tipeg nyilván az a bizonyos, mely legalább egyszer már álmaiban is megjelent!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.