Nem volt más választása: ettől a pazar luxuslakástól kellett megszabadulnia Nicole Kidmannek

luxuslakás Nicole Kidman lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nicole Kidman megvált pazar New York-i otthonától - a hatalmas lakás nemrég 16 millió dollárért kelt el.

A színésznő azért akart megszabadulni a pompás otthontól, mert csodás panorámájába bezavartak egy építkezéssel. A közel 360 négyzetméteres lakás a Perry Streeten található, és hihetetlen kilátás nyílik belőle a Hudson-folyóra - egyelőre. Az Oscar-díjas sztár ugyan megpróbálta havi 45 ezer dollárért bérbe adni az ingatlant, de nem járt sikerrel, ezért úgy döntött, túlad rajta. A lakás nemrég 16 millió dollárért kelt el.

AFP
AFP

A luxusotthonban egyébként van egy hatalmas, tágas előszoba, terasz is tartozik hozzá, és profi módon berendezett modern konyha, óriási gardrób és mesés kád gondoskodik a kényelemről. Nicole-nak és férjének persze azért lesz hol lakni, ha New Yorkba mennek: még mindig ott van a 10 millió dollárt érő lakás a 11. sugárúton, továbbá van egy lakásuk Sydney-ben is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.