Félmeztelenül tért vissza a 44 éves Celine Dion

fotózás meztelen magazin énekesnő sztár Celine Dion
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 44 éves kanadai énekesnőről évek óta alig hallani valamit, most viszont meglepő módon igent mondott egy különleges fotósorozatra. A legnagyobb rajongók valószínűleg sokkot kaptak, amikor meglátták a képeket, mert Celine ritkán látható arcát ismerhették meg.

Celine Dion még mindig irigylésre méltóan jól néz ki, tökéletes alakját most meg is mutatta. Parányi forrónadrágban, aprócska bugyiban, hosszú szárú kesztyűben és meztelen felsőtesttel fotózták Floridában.

www.vmagazine.com
www.vmagazine.com

Kattints a képre és nézd meg a többi fotót is!

Celine Dionnak nem kell aggódnia a súlya miatt, mivel a természet jól bánt vele. Kifejezetten szimpatikus tőle, hogy a súlyproblémákkal küzdő és jelenleg babát váró Adele-ről is csupa jót nyilatkozik. Celine Dion elmondta, mindent szeret a Grammy-díjas énekesnőn: a hangját ugyanúgy, mint a külsejét. "Elképesztően gyönyörű. Ne értsen félre senki, de olyan jó végre látni valakit, aki nem úgy néz ki, mint egy anorexiás. Biztosan segít a következő generációnak abban, hogy könnyebben elfogadja önmagát" - nyilatkozta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.