fashion week elegancia stílus celeb tipp Blake Lively Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárokat majmolni butaság, hiszen a pénztárcánk úgysem bírná, ráadásul nekünk nem kell naponta megjelenni a vörös szőnyegen. Azt azonban senki sem mondta, hogy stílustippeket nem lophatunk tőlük. Íme a Life.hu kedvenc hollywoodi színésznői - csenj el ötleteket a korban hozzád illő szépségtől!

Blake Lively - az ékszermániás

A Pletykafészek 25 éves sztárját sokan az új Carrie Bradshaw-nak nevezik kiváló stílusérzéke miatt. Blake megjelenése mindig kifogástalan: szuperszexi és nagyon divatos, mindamellett olyan, mintha játszi könnyedséggel válogatná össze a ruhadarabokat. Pedig stylistok hada dolgozik azon, hogy a szőke csinibaba tökéletesen mutasson a vörös szőnyegen.

A Life tippje: Blake mindig visel valamit, ami egyedi és szokatlan. A szőkeség minden egyes ruhájához választ egy különleges ékszert vagy egy feltűnő cipőt, ami felteszi az i-re a pontot. Te se félj a feltűnő kiegészítőktől vagy a szettedtől teljesen eltérő daraboktól, mert ezek teszik izgalmassá és egyedivé a megjelenésedet!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Jessica Alba - a bohém

A 31 éves Jessica elsősorban édesanya, másodsorban világsztár. A szépség akkor is mesésen fest, ha csak leugrik a játszótérre, de a vörös szőnyegen is igazi istennő. Hogy mi a titka? Jess a divatból csak azt tartja meg, aki jól áll neki. Nem ragaszkodik a szabályokhoz, sőt, imádja a bohém stílust szexi darabokkal kombinálni, a hatalmas mosolyát pedig sosem hagyja otthon.

A Life tippje: Jessica kedveli az élénk színeket, a bohém mintákat és a nőcis darabokat, melyeket kiválóan lehet ötvözni. Ha az alakod megengedi, szerezz be egy színes csőfarmert, és válassz hozzá egy feltűnő zakót. Húzz alá egy egyszerű fehér pólót vagy flitteres trikót - tűsarkúval elegáns, papucscipővel laza lesz a szett. És ne feledd, a testhez szorosan simuló ruha nagyon elegáns és szexi, de csak akkor, ha a színt visszafogottabbra veszed.

Forrás: Northfoto, AFP
Forrás: Northfoto, AFP

Jennifer Aniston - a sportos elegancia híve

Brad Pitt exének nem nehéz jól öltözni, hiszen túl a negyvenen is mesés az alakja. Az utóbbi másfél évben Jennifer stílusa lazább lett. A vörös szőnyegen még mindig a visszafogott eleganciát képviseli, de a lábait szívesen megmutatja. A hétköznapokban azonban - vőlegényének köszönhetően - kedvenc ruhadarabja a férfifarmer lett. Jent nem érdekli, ki mit szól, azt vesz fel, amihez kedve van és ettől láthatóan kivirult! Nem mellesleg a pasija is megőrül az új, lazán szexis Jenniferért.

A Life tippje: Nem kell mindig úgy festened, mintha skatulyából húztak volna elő, és az sem árt, ha néha teljesen eltérsz a tőled megszokottól. Jent imádták a kritikusok, amikor a decens estélyik helyett ebben a szuperdögös, szexi miniruhában pózolt. Ha negyvenévesen kifogástalan alakod van, bátran mutass többet magadból - ki mondta, hogy a mini a húszéveseké? A fiús farmer pedig imádnivalóan laza és kényelmes viselet, az pedig tévhit, hogy a pasik csak a feszülős darabokat szeretik. A laza nacihoz pompásan passzol egy decensebb, sportos zakó, mely kifogástalanná teszi az összhatást.

Forrás: AFP, Northfoto
Forrás: AFP, Northfoto

Julianne Moore - aki felrúgja a szabályokat

Julianne szerint badarság, hogy a vörös hajhoz nem passzol a pink és a lazacszín. Szerinte minden csak a megfelelő színárnyalaton múlik. A pirosnak és a pinknek rengeteg árnyalata van, Julianne pedig megmutatja, melyek állnak remekül a vörös hajú hölgyeknek, akár ötvenen túl is.

A Life tippje: Ötvenévesen sem kell elbúcsúznod az élénk színektől és a csillogó anyagoktól. Vörös hajhoz pompásan áll ez a cukros pink és a korallszín, de az idén ősszel ismét sláger élénkzölddel és mentaszínnel sem lőhetsz mellé. Attól még, hogy itt az ősz, ne cseréld le a színes ruhákat komor árnyalatokra!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Helen Mirren - aki közel a hetvenhez sem fél igazi nő lenni

A hatvanhét éves világsztár egyre jobban néz ki. Nem aggat magára röhejes ruhákat, de nem is otthonkában tipeg a vörös szőnyegen. Ruhatárát üde darabok és kiegészítők alkotják, de ha kell, igazi, elegáns dívaként tündököl a reflektorfényben. A sminkelést sem viszi túlzásba - arcát mindig egy élénk rúzzsal dobja fel.

A Life tippje: Hatvanévesen már érdemes több bőrt takarni, hiszen ha valaki Helen korában nem a plasztikai sebészeten költi el a nyugdíját, akkor bizony már nem feszes a bőre. Ilyenkor a mini és az ujj nélküli felső már tabu, de attól még lehet egy ruha elegáns. Sminkelni pedig hatvanévesen is szabad, de a ráncok miatt csak finoman - rúzst azonban bátran használj!

Forrás: AFP
Forrás: AFP


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.