színésznő estélyi sztárok Golden Globe-díj díjátadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden nagy gálának fontos eleme a sztárok vörös szőnyeges felvonulása. Egy-egy káprázatos vagy ciki szerelést évekig, sőt, évtizedekig lehet idézni. A Life.hu arra vállalkozott, hogy az unalomig ismert, sokszor látott Golden Globe-estélyik eddig ismeretlen arcát mutassa meg.

Sienna Miller

Más dolog pózolni a vörös szőnyegen - és más dolog vonulni. Míg például Angelina Jolie-nak mindkettő tökéletesen megy, addig Sienna Miller segítségre szorult. Legalábbis 2007-ben biztosan, amikor a káprázatos Marchesa ruha hosszú uszályát kellett egy segédnek a nyakába kapnia, hogy a színésznő egyáltalán haladhasson.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kelly Osbourne

Hasonló jelenetet kapott el a fotós a 2012-es gála vörös szőnyegén is. Kelly Osbourne ruháját látva azon kell csodálkozni, hogy miért nem született olyan fotó, amikor két oldalról támogatják. Ebben a ruhában ugyanis nemcsak uszályt rendezgetni, de állni is majdhogynem lehetetlen.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Eva Longoria

Azért az előbbi megoldás még mindig jobb, mint Eva Longoriáé, aki saját maga próbálta eligazgatni a ruhája uszályát. Az eredmény pont olyan lett, mintha kínos hascsikarása lenne.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Angelina Jolie

Ahogy említettük, Angelina Jolie képes arra, amire csak kevesen: királynői módon vonul a ruháiban, amelyeket tökéletes érzékkel választanak neki. Szinte biztosak vagyunk benne, hogy sosem venne fel olyan ruhát, amelynek viselésekor bárki segítségére szorulna. Az emlékezetes 2011-es smaragdzöld ruhában nemcsak pózolni lehet, hanem mozogni, sőt ücsörögni is.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Scarlett Johansson

Scarlett Johansson 2005-ben viselt ruháját egyértelműen és kizárólag a vörös szőnyegen való ácsorgásra találták ki. Minden más mozdulat esetén viselője inkább esetlen színésznőcskének tűnik, mint dívának.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Maria Menounos

A legtöbbször szemből vagy picit féloldalasan fotózzák a hírességeket a ruhában. Maria Menounos televíziós személyiségről a fotófal előtt már nem is gondolnánk, hogy nem sokkal korábban esőáztatta uszállyal vonult végig a vörös szőnyegen. Pedig erre még bizonyítékunk is van.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Cameron Diaz

Van, hogy nem az eső, hanem másfajta nedvesség zavarja meg az összképet. Cameron Diaz talán sosem volt olyan gyönyörű, mint a 2009-es Arany Glóbusz-díjátadón. A különleges szabású, bohém, mégis stílusos összeállítás egy ponton hibádzott: a színésznő hóna alatt két izzadságfolt rombolta le a tökéletesség illúzióját.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Beyoncé

Az énekesnő közismerten rajong a lehetetlen ruhákért. Beyoncé 2007-es aranyruhája olyan volt, amelyben még pózolni sem lehetett, az énekesnőről furábbnál furább fotók készültek.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Két évvel később, 2009-ben legalább olyan darabot választott, amiben lehetett pózolni. Jobban mondva: csak pózolni lehetett, azt is minimális levegővétellel. Félő volt ugyanis, hogy a színésznő nyakba nyomott mellei kibuggyannak egy nagyobb levegővételnél. Sajnos olyan fotót nem találtunk, amikor targoncával szállítják arrébb a vörös szőnyegen, ugyanis egy ilyen ruhában biztosan nem lehet lépkedni.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Olivia Wilde és Lea Michelle

Úgy tűnik, még a sztárok között is vannak olyanok, akiknek óriási esemény egy Golden Globe és alig férnek a bőrükbe, hogy megtalálták a tökéletes ruhához a tökéletes cipőt is. És ez még nem elég: meg is kell mutatniuk mindenkinek. Ha kell, az elegáns bevonulás és pózolás árán is.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.