műsorvezető Katalin hercegnő császármetszés szülés kim kardashian énekesnő Vicente Juan Spiteri Jenny Frost ikerterhesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, ikrekkel terhes a 2004-ben feloszlott Atomic Kitten lánybanda egyik tagja, a 34 éves Jenny Frost. A sztármamát eléggé megviseli a terhessége, alig várja, hogy életet adhasson kislányainak.

Bármelyik pillanatban megszülethetnek Jenny és spanyol férje, Vicente Juan Spiteri ikerlányai. Az énekesnő kisfia, az ötéves Caspar és a szülők is nagyon várják már a kicsik érkezését.

Forrás: www.twitter.com
Forrás: www.twitter.com

Katalin herecegnőhöz és Kim Kardashianhoz hasonlóan természetesen Jenny terhessége sem komplikációktól mentes. Karácsonykor például különösen kellemetlenül érezte magát, amikor túl sokat evett és nem bírta a gyomra. Orvosa pedig legutóbb azt mondta neki, hogy elképzelhető, hogy császármetszéssel kell majd világra hoznia gyermekeit.

A műsorvezetőként dolgozó kismama most intim képeket osztott meg követőivel a Twitteren.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.