Mások bőrébe bújni, ez Michelle Williams élete - és ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a legújabb fotósorozat, amit a színésznőről készítettek. Bámulatos képek következnek!

Amikor Marilyn Monroe bőrébe bújt, nemcsak a közönséget, de színészkollégáit is elvarázsolta. "Egyszerűen briliáns volt, nagyon hasonlított!" - mondták róla sokan, és mi sem gondoltuk volna, hogy Marilyn szerepénél szebben, élethűbben és természetesebben át lehet alakítani Michelle-t. Egészen eddig...

Forrás: Another Magazine
A magazin képeiért kattints a képre!

Az AnOther magazinban jelent meg a színésznőről készült legújabb fotósorozat, amitől elállt a lélegzetünk. Több képen rá sem lehet ismerni Michelle Williamsre: hol smink nélkül fotózták, máskor pedig teljesen elmaszkírozva szerepel.

A szőke színésznőt már háromszor jelölték Oscar-díjra, legutóbb pont Marilyn Monroe szerepéért. Csodálkoznánk, ha aranyszobrocska nélkül fejezné be filmes pályafutását.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressz tesztjét!


 

Még mindig dögös a Melrose Place sztárjahttp://www.life.hu/szepulj/20130227-meg-mindig-dogos-a-melrose-place-sztarja-lisa-rinna-szineszno.html Barnára váltott Britney Spearshttp://www.life.hu/szepulj/haj/20130301-britney-spears-enekesno-szoke-szinrol-barna-szinre-festette-a-hajat.html Cameron Diaz félmeztelenül és bugyi nélkül pózolhttp://www.life.hu/szepulj/20130227-cameron-diaz-szineszno-felmeztelenul-es-bugyi-nelkul-pozol-egy-orosz.html Jennifer Lawrence máris feketére váltotthttp://www.life.hu/szepulj/20130226-jennifer-lawrence-oscardijas-szineszno-feketere-festette-a-hajat-a-dijatado.html Álomszéppé varázsolták a fiatal filmcsillagothttp://www.life.hu/szepulj/20130223-jennifer-lawrence-az-ehezok-viadala-cimu-film-szinesznoje-gyonyoru-a.html Ismét hódít a vastag szemöldökhttp://www.life.hu/szepulj/20130222-bozontos-szemoldok-lesz-a-trend-2013ban-cara-delevingne-szupermodell-hozta.html