Varga Izabella szexi ruha tánc Szombat esti láz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Belepirult, aki csak látta Varga Izabella produkcióját a Szombat Esti Lázban. A kétgyermekes színésznő teljes beleéléssel, a zsűri szerint amazonként ropta a szambát. Az biztos, hogy ennyit még sosem mutatott magából a Barátok közt sztárja - a fenekéből legalábbis biztosan nem.

Ilyen volt a Szombat Esti Láz első adása

Varga Izabella feltett szándéka, hogy a Szombat Esti Láz miatt legalább annyian ismerjék meg őt, mint amennyien az általa alakított dr. Balogh Nórát már ismerik.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Még több fotót szeretnél látni? Kattints a képre a galériáért!

A Barátok közt színésznője mindent beleadott a produkcióba, ráadásul ő viselte az egyik legmerészebb ruhát is. A fekete, rojtokból álló ruha nem takart sokat a színésznő combjaiból és popsijából, amelyről a lendületes produkció ellenére is nehezen lehet elfeledkezni. A színpadon fesztelenül, teljes átéléssel táncoló Izabella láttán a zsűri az asztalt csapkodva követelte a folytatást. Erre csak jövő héten kerül sor, de már most nagyon várjuk, mivel hódítja meg a parkettet a színésznő és táncpartnere. Csak egyet remélünk: ennél tovább nem vetkőzteti őt Náray Tamás, a műsor jelmeztervezője. Ha kíváncsi vagy, milyen volt a többi versenyző ruhája, kattints a StílusZsaru blogra!

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.