Smink nélkül meztelenek a nők

trükk nők smink nélkül szerelem szépség alapozó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nők elsöprő többsége egy hónapot vár azzal, hogy megmutassa smink nélküli arcát az új kedvesnek. Harmaduk pedig hamarabb felkel reggel csak azért, hogy gyorsan feldobjon egy kis alapozót és szemfestéket. Ez a meglepő tanulmány született a minap. Tényleg ennyit tesz egy szép smink?

Smink nélkül rondácskának és meztelennek érzitek magatokat? Ha így gondoljátok, nem vagytok egyedül. Egy tanulmány szerint a nők 80 százaléka egy hónapot vár azzal, hogy felfedje "igazi arcát" újdonsült szerelmének. 3 százalék pedig soha nem engedi meg a pasijának, hogy smink nélkül lássa őt - írja a Daily Mail.

Northfoto
Northfoto

Felismeritek? Így mutat smink nélkül Calista Flockhart

Ezek szerint az a férfi, aki kevesebb mint egy hónapja van együtt új barátnőjével, esélytelen, hogy vakolat nélkül lássa a lányt. Sőt, a nők még tovább mennek csak azért, hogy megőrizzék a kezdeti, forró szerelmet: titokban felkelnek reggelente és arcot rajzolnak maguknak. Tízből hat nő pedig egy egészen egyszerű trükköt vet be: nem mossa le a sminket lefekvés előtt. Valljatok színt! Ti is egy szép smink mögött rejtőzködtök?

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.