Kétségbeesetten próbál lefogyni a 400 kilós pasi

Guam kövérség fogyás Ricky Naputi életmentő műtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ legkövérebb embere több mint 400 kilót nyom. Életmentő műtétre van szüksége, különben hamarosan meghal.

Ricky Naputi a világ egyik legkövérebb embere: több mint 400 kilós, nem tud mozogni, 5 éve csak fekszik az ágyában a Csendes-óceáni Guam-szigeten. Egy amerikai kábeltévé-társaság évekig figyelte, hogyan próbál segítséget kérni a férfi.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

Ricky Naputi és felesége, Cheryl

A 39 éves pasi ugyanis bármit megtenne, hogy megszabaduljon a kilóitól. Feleségével, Cheryllel felkerestek egy szakértőt, hogy ajánljon egy olyan sebészt, aki vállalja az életmentő műtétet. Ehhez Amerikába kellene utaznia. Egy orvos, dr. Vong a napokban meglátogatta Naputit, hogy felmérje az állapotát és az operáció kockázatait. A találkozás előtt megegyeztek, hogy 45 kilót lefogy, amit a férfi nem teljesített. Azt nem tudni, a doktor végül rábólintott-e a műtétre. Addig is felesége mindenben támogatja szerelmét. 10 éve főz rá és mosdatja. "Olyan, mintha egy nagyra nőtt csecsemőt istápolnék" - fogalmazott a nő.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.