fotózás Vogue divatmagazin Baywatch magazin bikini Pamela Anderson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tudunk nem irigykedni a szilikoncsoda testére. Műcici ide vagy oda, Pamela Anderson teste 45 évesen is kifogástalan.

Naná hogy piros cuccban fotózta a tengerparton a szőkeséget Mario Testino. A fülledt hangulatú képek a brazil Vogue magazin számára készültek, Pamela pedig eszméletlenül dögös 45 évesen is.

Forrás: Vogue/Fotó: Mario Testino
Forrás: Vogue/Fotó: Mario Testino

A többi képet nézd meg galériánkban!

A sztár egyébként köztudottan hosszú évek óta tudatosan étkezik, és nagyon sokat tornázik, ami meg is látszik rajta: a feneke kerek, feszes, és sehol egy gramm súlyfelesleg. Rádáadul még nőies is, mindezt úgy, hogy nem csontsovány. Pamela a Baywatch idején nem nézett ki olyan jól, mint mostanában. Nemrég pedig azt is megmutattuk, hogy smink nélkül is teljesen vállalható a külseje.

Te is szeretnél így kinézni?

Kövesd Szekeres Adrienn szuper diétáját, amitől a magyar sztár csinos és mindig fitt. Erről itt írtunk.

Iktasd be a fogyókúrádba a fűszereket - itt elolvashatod, melyek a legjobbak a zsírégetésben.

Formás combokra vágysz? Íme néhány gyakorlat a karcsú lábakért.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd az Ez zsír!-t a Facebookon is!


Sikertörténetek, szakértői segítségnyújtás, egészséges életmód, fogyokúra és átalakulás. Egy nagyszerű program, ami segít neked, hogy elérd a céljaidat!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ EZ ZSÍR! OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.