pr-cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ünnepeld a Rexona Maximum Protection új termékcsaládját!Vannak hetek, amelyek annyira pörgősek, hogy szuperhősnek érzed magad. Legyen szó akár egy esti első randi és egy reggeli állásinterjú összehangolásáról, vagy a legjobb barátnőd lánybúcsújának megszervezéséről, miközben egy munkahelyi prezentációra kell felkészülnöd; az élet különböző  szituációi bőven adnak okot az izzadásra. Szerencsére a Rexona Maximum Protection izzadásgátló gondoskodik rólad (és a hónaljadról), hogy te a fontos dolgokra koncentrálhass.

A Rexona Maximum Protection most 2-szer erősebb védelmet nyújt*. Úgy alkották meg, hogy a Rexona eddigi leghatékonyabb termékcsaládja legyen: az új Rexona Maximum Protection bármilyen szituációban megvéd az izzadástól. A zsúfolt vonat hősége munkába menet, a nyakadban lihegő főnököd miatti stressz vagy egyszerűen csak a mindennapi élet okozta izzadás - bármi legyen is az ok, az izzadás miatti aggodalmaidat egy életre kihúzhatod a listádról.

A vadonatúj Rexona Maximum Protection termékek gondoskodnak rólad. Ha egy stresszes helyzetben extra felfrissülésre van szükséged, próbáld ki a Rexona Maximum Protection 'Everyday Fresh' terméket, hogy a bőröd tovább száraz maradjon. Érzékeny bőrűek számára ajánljuk a 'Sensitive' terméket, amely szárazon tartja a bőrödet anélkül, hogy igénybe venné. A mindennapi tisztaság érzéséhez pedig válaszd a klasszikus 'Clean Scent' izzadásgátlót.


Próbáld ki az új Rexona Maximum Protection krémdezodort, amely most 2-szer erősebb védelmet nyújt.*
A TRIsolidTM technológiának köszönhetően hármas hatást biztosít, és a Rexona eddigi leghatékonyabb védelmét nyújta.
A Rexona Maximum Protection bármilyen szituációban megvéd az izzadástól.
A legjobb hatás érdekében lefekvés előtt használd. A TRIsolidTM formula így kialakíthatja maximális izzadás elleni védelmét, míg alszol. Ez a védelem másnap, még zuhanyzás után is végig tart. A Rexona Maximum Protection reggel is használható.

További információ a Rexona alábbi oldalain:
rexona.hu/maximum-protection
facebook.com/rexona.hu

*2-szer erősebb, mint a Rexona Crystal izzadásgátló dezodor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.