Mariah Carey test bikini énekesnő bikinialak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mariah Carey két dolgot biztosan nagyon szeret, ami nem a pénz és a luxus. Mégpedig a gyermekeit és a testét. Ezt honnan gondoljuk? Mindegyiket folyamatosan mutogatja a közösségi oldalain.

Legyen az Mariah Carey Facebook-, Twitter- vagy Instagram-oldala, az énekesnő két témakörben rendszeresen posztol. Az egyik az ikergyermekei, Monroe és Morocco, akikről legutóbb azt tudtuk meg, hogy az énekesnő koncertjét a színpad háta mögött, ücsörögve nézték végig - életükben először.

Forrás: Twitter / Mariahcarey
Forrás: Twitter / Mariahcarey

A másik "témakör" Mariah Carey csodás alakja, amire méltán lehet büszke. A 43 éves énekesnő ugyanis több mint 30 kilót hízott a terhessége alatt, de 15 hónappal a gyerekek születése után ismét tökéletes az alakja. A kollázs Mariah Carey egyik dalához készült klip forgatása alatt készült. A fotó egyébként az énekesnő több mint 50 ezer követőjének tetszett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.