fashion week hétköznap csipke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma már nem csak a menyasszonyok kiváltsága a csipke, nem kell ünnepnap ahhoz, hogy hordhassuk. A Life.hu most megmutatja, hogyan viselhetjük a csipkét a hétköznapokban!

Gyönyörűek a tetőtől talpig csipkét viselő menyasszonyok, és bizonyára nektek is megakadt már a szemetek egy-egy csipkés kisruhán valamelyik üzletben. Ha eddig nem mertétek megvenni ezeket a darabokat, mert azt gondoltátok, ezt úgysem tudnátok sehova felvenni, akkor most segítünk, és bemutatjuk, hogyan is hordható a csipke egy átlagos napon.

Csipkés blúzban

Egy visszafogott, csipkével díszített blúz vagy felső jó befektetés lehet, hiszen a ruhákkal ellentétben ezek több mindennel kombinálhatók. Akik lazább megjelenést szeretnének, azok válasszanak hozzá farmert, viszont akik a nőies stílusra szavaznak, azok a bazárban látható szoknyára voksoljanak!


1. Csipkés blúz - Zara 9.595 forint, 2. Táska - Asos 47,72 euró
3. Balerina - Deichmann 3.990 forint
4. Fekete, A-vonalú szoknya - H&M 9.990 forint

Csipkeruhában

Ahogyan a blúz egy farmernadrággal, úgy egy csipkeruha is párosítható farmerkabáttal. A lapos saruban dolgozni is mehetünk, ha pedig esti program vár ránk munka után, akkor csak a hatalmas válltáskánkat cseréljük le apró koktéltáskára, és máris kifogástalan lesz a megjelenésünk.


1. Farmerdzseki - Zara 12.995 forint, 2. Fehér csipkeruha - Zara 17.995 forint
3. Arany szandál - Vagabond 9.995 forint, 4. Koktéltáska - H&M 2.990 forint

Sportosan csipkében

Nem is hinnénk, de a sportos stílusba is bele lehet csempészni a csipkét. Tudják ezt jól a sportmárkák is, a Vans például fekete csipkemintával bolondította meg ezt a hátizsákot.


1. Tréningfelső - H&M 5.990 forint, 2. Csipkemintás hátizsák - Vans 52,05 euró
3. Gumibalerina - Playersroom 12.990 forint, 4. Farmernadrág - Levi's 15.990 forint

Átalakít a Jónő Team: íme a Life.hu Madonnájahttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130816-atalakit-a-jono-team-takacs-nora-megfiatalodott-az-56-eves.htmlHamisítvány vagy igazi? Így ismerheted fel!http://www.life.hu/legytrendi/20130816-igy-ismerhetjuk-fel-a-hamis-luxuscikkeket-hamisitott-ruhdarabokat-kiegeszitoket.htmlFarmer, de nem nadrág!http://www.life.hu/legytrendi/20130816-minden-ami-farmer-de-nem-nadrag-mellenyek-ingek-kabatok.htmlÍgy lehetsz szupersikkes fehér blézerbenhttp://www.life.hu/legytrendi/20130815-igy-lehetsz-szupersikkes-es-stilusos-feher-blezerben.htmlÖltözz a kislányodhoz!http://www.life.hu/legytrendi/20130814-trend-divatos-egymashoz-illo-ruhak-anyukaknak-es-lanyaiknak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.