Meglepő képek jelentek meg a celeblányról, amelyek még nagy pocakkal készültek róla.

Bizarr fotósorozat készült Kim Kardashianról, amikor még várandós volt gyermekével. A drámai hatású képekért a Vogue egykori szerkesztője, Carine Roitfeld a felelős, aki divatkönyvébe kapta lencsevégre a szépséget. A borítón Kimet egy arany fogékszerrel láthatjuk.

Forrás: Instagram/crfashionbook
Kim a borítón

Egy másik felvételen a valóságshow-sztár egy virágos fal előtt áll, kezét egy lekvárosüvegbe dugja és szája is tiszta lekvár.

Forrás: crfashionbook.com

Kim nemrég egyébként azt mondta, amint leadja a szülés után rajta maradt kilókat, pucérra vetkőzik a nyuszis magazinnak. A Life.hu-n már láthattátok a híresség és rapper vőlegénye kis csöppségét, Norit, aki a vártnál korábban, június 15-én született.

 

Szőkére váltott Kim Kardashianhttp://www.life.hu/szepulj/20130904-szoke-lett-kim-kardashian-celeblany-kanye-west-kedvese.html Pucérra akar vetkőzni Kim Kardashianhttp://www.life.hu/szorakozz/20130903-kim-kardashian-valosagshowsztar-ismet-meztelenre-vetkozne-a-nyuszis-magazin-szamara.html Az első lesifotó Kim Kardashianról a szülés ótahttp://www.life.hu/legytrendi/20130816-kim-kardashian-elso-egesz-alakos-fotoja-a-szulese-utan.html Halle Berry kiütötte Kim Kardashianthttp://www.life.hu/legytrendi/20130808-halle-berry-szineszno-kismamakent-is-csinos-kim-kardashian-celeblany-viszont.html Így fest a szülés után Kim Kardashianhttp://www.life.hu/szepulj/20130804-kim-kardashian-celeblany-megmutatta-magat-a-szules-utan-kris-jenner.html