úszónő pózolás fotók szexi világbajnok divatmagazin Hosszú Katinka Shane Tusup bombanő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az úszónő egyre szexisebb. Jót tett neki a házasság, férje mellett kivirult és igazi nővé érett.

Ahogy a Life.hu is megírta, Hosszú Katinka nemrég a Seychelles-szigetek homokos tengerpartján ment férjhez Shane Tusuphoz. Azóta a háromszoros világbajnok úszónő sugárzik a boldogságtól. Férjével nemrég egy exkluzív fotózáson vett részt és megmutatta gyönyörű, nőies oldalát - tudta meg a Blikk.

Forrás: Sport&Style magazin Fotós: Kovács Szilvia
Forrás: Sport&Style magazin Fotós: Kovács Szilvia

Katinka és férje, Shane

"A fényképezést az elejétől a végéig nagyon élveztem" - áradozott Katinka, aki a kamerák előtt is olyan profin mozgott, mint a vízben. "Jólesett, amikor megdicsértek a stábtagok, pedig egy kezemen meg tudom számolni, hány nagyszabású divatfotózáson vettem részt. Kevés olyan alkalom van, amikor ki tudom csípni magam, pedig szeretek öltözködni" - mesélte a Vasas úszónője, aki a fotózáson ballonkabátba, hosszú selyemruhába és természetesen fürdőruhába is bújhatott. "Katinkának ezer arca van, a mai napig képes azzal meglepni, hogy mindig tud újat mutatni magából. A melegítőnadrág meg az úszósapka alá rejtett haj kevésbé nőies, de nekem így is nagyon tetszik. A kamerák előtt úgy ragyogott, mint egy királykisasszony. Annál a képnél, amihez én is kellettem, félő volt, hogy véletlenül becsukom a szemem és kinyitom a szám" - mesélte a büszke férj a Sport&Style magazin fotózásán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.