A színész-énekesnő New Jerseyben mutatta meg ultrarövidre vágott frizuráját.

Viszlát, hosszú tincsek! Jennifer Hudson is beállt a pixie-frizurát vágató sztárok sorába. A színész-énekesnő New Jerseyben megrendezett BET Black Girls Rock eseményen villantotta meg rövid haját, amelyről előzőleg Instagramra is pakolt fel fotót.

Forrás: Instagram
Jennifer Hudson és új frizurája

Jennifer korábban már kipróbálta a rövid frizurát, amikor az MTV díjátadóján egy este alatt két teljesen más hosszúságú hajjal is feltűnt. Vajon a sztár tovább kitart új frizurája mellett, mint Beyoncé?

Hihetetlen! 3 méteres hajjal él egy nőhttp://www.life.hu/szepulj/20131025-ni-linmei-kinai-asszony-3-meteres-hajjal-el.html A száraz, töredezett haj legjobb ellenszereihttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20131022-takacs-nora-szakertoi-level-mezesolivaolalas-pakolas-szaraz-toredezett-hajvegekre.html Levágatta haját Keresztes Ildikóhttp://www.life.hu/szepulj/20131019-keresztes-ildiko-enekesno-egykori-xfaktor-mentor-levahatta-a-hajat.html Leborotválta a haját Will Smith nejehttp://www.life.hu/szepulj/20131011-jada-pinkett-smith-amerikai-szineszno-will-smith-felesege-extrem-frizurat.html Vércsoportszex - Kinek a karjaiba hajt a véred?http://www.life.hu/szeress/20131010-vercsoportszex-vercsoport-es-vermerseklet-meghatarozza-milyen-vagy-a-szerelemben-szexben.html Lélegzetelállító frizura ünnepi alkalmakrahttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20131016-hogyan-legyek-jo-no-elegans-frizura-kulonleges-alkalmakra.html Bámulatosan szép fonott frizura őszi napokrahttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20131001-hogyan-legyek-jo-no-halszalkafonasos-frizura-oszre.html Finoman szexi frizura: a csodacsavarhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130910-hogyan-legyek-jo-no-kulonleges-frizura-a-csodacsavar.html Klasszikus ünnepi frizura hosszú hajból - Így csavard!http://www.life.hu/karacsony/szepseg/20121211-adventi-szepsegtipp-klasszikus-unnepi-frizura-hosszu-hajbol-igy-csavard.html