Még mindig tud újat mutatni a botrányoktól nem mentes énekesnő, aki ezúttal egy üveggolyóval pózolt anyaszült meztelen egy fotósorozat kedvéért.

A provokáló albumborító után egy pikáns fotósorozattal rukkolt elő Lady Gaga. A Jeff Koons által készült művészinek mondott képeken az énekesnő egy kék üveggolyóval pózol anyaszült meztelenül.

Fotó: Jeff Koons

Gaga minden eszközt bevet novemberben megjelent albuma népszerűsítésére. Legutóbb egy londoni klubban sokkolta meztelenségével a közönséget, ám az ARTPOP lemezborítója mellett sem tudtunk szó nélkül elmenni. Kíváncsian várjuk, mivel lep meg bennünket legközelebb.

Fotó: Jeff Koons

Lady Gaga szakítotthttp://www.life.hu/szeress/20131104-lady-gaga-enekesno-es-baratja-taylor-kinney-a-vampirnaplok-sztarja.html Meztelen fenékkel pózol Lady Gagahttp://www.life.hu/szorakozz/20131022-lady-gaga-enekesno-meztelen-fenekevel-adja-el-a-do-what.html Bedrogozva készítette új albumát Lady Gagahttp://www.life.hu/gyogyulj/20130930-lady-gaga-enekesno-drogok-hatasa-alatt-keszitette-uj-albumat-az.html Leborotválta a haját Lady Gagahttp://www.life.hu/szepulj/20130716-lady-gaga-enekesno-leborotvalta-a-hajat-egy-darabon.html Cameron Diaz megcsókolta Lady Gaga pasijáthttp://www.life.hu/szeress/20130606-cameron-diaz-szineszno-megcsokolta-lady-gaga-enekeso-baratjat-taylor-kinneyt.html Pucérkodj elegánsan Lady Gaga módra!http://www.life.hu/legytrendi/20130507-lifenight-ilyen-fehernemut-huzz-ha-lady-gagamodra-akarsz-csabitani.html