átlátszó ruha mellbimbó fotósorozat szexi válás Miranda Kerr Terry Richardson csipke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szupermodell átlátszó, fekete csipkecsodában állt Terry Richardson kamerája elé. Egyesek szerint kissé közönséges fotók születtek...

Úgy tűnik, Miranda Kerr teljes gőzzel a munkába veti magát válása után.Ahogy a Life.hu is megírta, három év házasság után októberben szakított férjével, Orlando Bloommal. Azóta az ausztrál szupermodell csak a fotózásokra koncentrál és a jelek szerint egyre pikánsabb munkákat is bevállal: legutóbb a sokat vitatott fotós, Terry Richardson kamerája előtt viháncolt.

Forrás: terrysdiary.com

Először még volt egy rajta egy kockás ing, majd azt levetve már csak egy fekete csipke fehérneműben pózolt a kamerának. Nem sokat takartak az átlátszó, szexi darabok, így Miranda mellbimbóját is többször megcsodálhattuk a fotósorozaton, amely sokak szerint túl szexire sikeredett. Még több pikáns képért kattintsatok ide!

Az egygyermekes szépség korábban a Harper's Bazaar kedvéért vetkőzött félpucérra, de az i-D magazinbansem hagyott sokat a képzeletre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.