Világsztárok kontra magyar szépségek - ki nyeri a csatát?

fashion week stílusmustra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hetet itthon divat szempontjából egyértelműen a Glamour-gála uralta, de a tengerentúlon sem állt meg az élet. Scarlett Johansson ismét remekelt, és azt is megéltük, hogy egy hazai és egy külföldi sztár egyszerre viselte ugyanazt a kreációt - persze nem egy helyen. Íme a Life.hu heti stílusmustrája. 

Turbózd fel a frizurádat!

Méghozzá sok-sok fonott tinccsel, mert ez a legmenőbb hajviselet tavasszal és nyáron. 2013 után idén sem unjuk ezt a stílust - ezzel pedig így van Anna Kendrick és Krasznai Tünde is. Imádtuk mindkettőjük kreatívan elkészített frizuráját, Anna smaragdzöld fülbevalójáért pedig odáig vagyunk.

Fotó: AFP, Hámori Zsófia/Life.hu

Melyik frizura tetszik jobban?

Tűzpiros tűsarkú természetes színnel - ciki vagy trendi?

A héten két sztár is erre a duóra voksolt. Debreczeni Zita kapucsínószínű ruhájához választott tűzpiros tűsarkút, Hayley Atwell pedig a szürkés Julien MacDonald ruháját kombinálta egy Zitáéhoz a megszólalásig hasonló lábbelivel. Reméljük, nem ez a színkombináció lesz az új divat, mert nekünk ezek az árnyalatok sehogy sem jönnek össze...

Fotó: Földi D. Attila, AFP

Neked bejön a piros tűsarkú szürkével vagy barnával?

Kinek áll jobban a kislányos fazon?

Ritkaság, hogy egy világsztár és egy magyar híresség egyforma ruhát válasszon - ez azonban a héten megtörtént. A H&M vadiúj, Conscious kollekciójában található törtfehér csipkeruhára esett a választása Zsédának és Sophia Bushnak is. Míg Bush kisasszony egyszerű tűsarkúval kombinálta a ruhakölteményt, addig Zséda a márka cipőkollekciójából választott lábbelit. Az extra szandált imádtuk, a kislányos ruhát azonban már kevésbé.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu, AFP

Kinek áll jobban a csipkeruha?

Scarlett ismét tarolt

Azt hittük, a múlt hetinél szexibb már nem lehet a várandós színésznő. Tévedtünk. A héten kétszer is megmutatta, hogy ő még kismamaként is tud a végzet asszonya szerepében tündökölni. A bordó Vivienne Westwood ruha állatmintás Louboutin tűsarkúval ultradögös volt, a tűzpiros nadrágkosztüm pedig maga volt a tökély. A merész, lila színű szemsminkért még egy extra pluszpontot is adunk!

Fotó: AFP

Melyik szett a dögösebb?

A hét kérdése

Imádjuk a csíkos darabokat, a citromsárga kiegészítőket és Emma Stone stílusát. Sokáig gondolkodtunk, mire eldöntöttük, hogy szeretjük a színésznő legutóbbi Chloé szettjét. Ti hogy vagytok ezzel? (A hátteret nem ér beleszámítani!)

Fotó: Northfoto

Neked tetszik Emma csíkos ruhája?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.