Gyere velünk futni!

Fotó. Gáldi Andrea -
program albert kinga futás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismered Kinga történetét? Ha nem, akkor most itt az alkalom, hogy közelebb kerülj hozzá és akár személyesen is találkozz vele és a Life.hu csapatával!

Albert Kinga, a Kezdj új életet a Life.hu-val felhívásra jelentkezett és újévi fogadalma az volt, hogy a mellrákból való felépülése után teljesíti a Vivicittáfutóverseny egyik távját. A felkészülésben a Life.hu szakértői csapata segíti őt: Kropkó Péter és Gajdos Tamás mozgáskoordinátorok a fizikai edzettségéért felelnek, Szily Nóracoach a lelki felkészülésben segít Kingának, míg Takács Nóra, a Life.hu szépségszakértője a nőiesség megélésével kapcsolatban ad tanácsokat. A kétgyermekes anyuka mindennapjait - örömeit, könnyeit - a Life.hu oldalon követheted nyomon.

FELHÍVÁS! Ha szeretnél egy edzés erejéig csatlakozni Kingához, hogy ezzel is bátorítsd őt, most itt a lehetőség: 2004. március 29-én, szombaton délelőtt 10 órakor várunk szeretettel a Margitsziget Budai hídfőjénél található atlétikai pályán, ahol együtt futhasz Kingával és a Life.hu szerkesztőségével. Lehetőséged lesz beszélgetni Kinga edzőivel és tanácsokat is kérhetsz a sportolással, edzésekkel kapcsolatban illetve értékes ajándékokkal is gazdagodhatsz!

Fotó. Gáldi Andrea

Gyere velünk futni, várunk szeretettel!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.