Lassan véget ér a hosszú felkészülési időszak – Kinga a Vitalteam szakértői szerint is meglepően eredményes munkát végzett. Néhány nappal a Telekom Vivicitta futóverseny rajtja előtt Gajdos Tamás és Kropkó Péter mozgáskoordinátoroknak már nem is a 10 km teljesíthetőségéről kellett őt meggyőzniük, inkább csak a "finomhangolással" foglalkoztak.

 

Az utolsó közös edzésen már inkább a versenyre való rákészülésről beszélgettek. Nem mindegy ugyanis természetesen, hogy mit csinál, eszik, iszik és főképp, hogy mennyit pihen egy ilyen kihívásra készülő sportoló. Kingát nem volt nehéz lebeszélni arról, hogy bármilyen intenzív mozgást is végezzen az utolsó napokban.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Ilyenkor már a testi-lelki regenerálódásé, a feltöltődésé a főszerep. Néhány kilométer könnyű kocogásnál és gimnasztikánál többet már nem kell és nem is szabad végezni. A Vitalteam és a Life.hu szakértői már az elmúlt héten is igyekeztek minél több üdítő edzésformát és pihentető és programot kitalálni Kingának. 

Támogasd a Rákellenes Liga munkáját!
Áprilisban a 13688-as számon a Telekom adományvonalát* hívók a daganatos betegségek megelőzését és gyógyítását segítő Magyar Rákellenes Liga munkáját támogatják.

További információk: www.fenntarthatosagimediaklub.hu, www.futanet.hu, www.telekom.hu, www.life.hu 

*A hello holnap! Adományvonal a 13688-as számon érhető el. A hívószám a Magyar Telekom vezetékes és mobiltelefon hálózatából is hívható. A hívás és az sms-küldés díja egyaránt 100 forint, amely összeg áfa-mentes és teljes egészében átadásra kerül a kedvezményezett szervezet részére (Domino feltöltő-kártyával kezdeményezett hívások kivételével, ahol a 27%-os áfa levonásra kerül). A szolgáltatás április 1.- április 30. között a Magyar Rákellenes Liga javára működik.