szántó daniella életmódváltás új élet projekt menyasszony selfie fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az augusztusi esküvőjére készülő Daniella bevállalta: megmutatja a testét akkor is, ha az még messze nem tökéletes. A Kezdj új életet a Life.hu-valprogram kiválasztottja néhány hónap leforgása alatt látványosan le szeretne fogyni, és ezért mindent meg is tesz. A szakértői csapat, aki mindebben segít neki, fontosnak tartja hangsúlyozni, hogy a fogyás csak akkor lehet egészséges és tartós, ha az egész életmódját átgondolja és átalakítja. A fogyás esetében is igaz a „Lassan járj, tovább érsz!” mondás, tehát hogy nem lehetünk türelmetlenek a testünkkel, sem a koplalás, sem a túledzés nem vezet jóra. 

Daniella:

Na, megnyugodtam... a mérleg ma reggel már 83,4-et mutatott. Szóval a múltkori mérlegelés óta -1,8 kg!

Az egészséges fogyáshoz vezető úton a Vitalteam edző csapata terelgeti Daniellát.

Daniella több, mint 8 kg-ot fogyott eddig, viszont az elmúlt héten kicsit kétségbeesett, mert 84,2-nél stagnálni látszott a súlya. A szakértők szerint azonban az ilyen szakaszok teljesen normálisak, főleg nőknél a természetes ciklus miatt. Daniella elmondása szerint az utóbbi időben inkább az jellemző rá, hogy kezdi kicsit elbízni magát a kezdeti könnyű eredmények miatt, és így engedékenyebb lett magával szemben. A minta étrendjéhez képest egyszer ki is lengett 200 kalóriával. A keményebb edzések (leginkább úszások) után pedig többször tartott pihenőnapot, mert egyszerűen nem tudott másnap mozogni, annyira elfáradt.

Kropkó Péter és Gajdos Tamás, Daniella edzői úgy gondolják, a kisebb kilengések rendben vannak, nem lehet mindig gépként betartani az összes előírást. Ha Daniella jól teljesít, akkor igenis megérdemel egy kis pihenést, illetve akár nassolást is, a lényeg, hogy visszataláljon a helyes útra, és az egészséges szokások legyenek túlsúlyban a mindennapjaiban. Nézd meg, hogyan nassolhatsz okosan!

Mivel Daniella nagyon motivált, ezért Péterék tudják, hogy megbízhatnak benne, nem kell folyamatosan ellenőrizgetniük, mit eszik és mennyit edz. Talán ez a belső tényező a legfontosabb, és a legnehezebb is a fogyókúrában. Mint szinte minden, ez is fejben dől el, pszichésen nehezebb megállni egy kocka fekete csokinál, és a többit visszatenni a szekrénybe, mint befalni az egész szeletet. De ha képesek vagyunk mértéket tartani, az fejleszti az akaraterőnket, a nehezen elért eredményeket jobban megbecsüljük, a kísértésnek is jobban ellenállunk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.