Amit a héten megtanultunk: túl kivágott szoknyarészt tudni kell viselni, különben úgy járunk, mint Rumer Willis, ha pedig már egyszer az Isten is olyan jó nőnek teremtett minket, mint Katie Holmes vagy Catherine Zeta-Jones, ne féljünk megmutatni. Így nyúltak mellé a héten sztárjaink a vörös szőnyegen.

Katie Holmes bájos. Zac Posen ruhája maga a tökély. A kompozíció valahogy mégsem áll össze egésszé. Itt most nem is a félbehagyottnak látszó sminkről és frizuráról beszélünk, hanem valami egészen másról. Mint ami Catherine Zeta-Jones esetében is érződik: szép, csinos, de egy ilyen nő jobbat is tudna ennél.

Forrás: AFP, Northfoto

Ha Mischa Barton rövidebb törzset és egyben egy teljesen eldeformált alakot szeretett volna elérni ezzel a függönyre hajazó Têca By Helô Rocha ruhával, akkor összejött neki. Azért nyaklánc nélkül szívesen megnéztük volna. Ahogyan Steve Cookot is egy konszolidáltabb öltönyben és egy nyolcvanas években konzerválódott frizura nélkül.

Forrás: AFP, Northfoto

Lassan többet lehet hallani Rumer Willis jobbnál jobb ruhaválasztásairól, mint híres szüleiről. Bruce Willis és Demi Moore lánya ezúttal egy merészen kivágott szoknya mellett tette le a voksát, amelyet egy kis bugyivillantással spékelt meg az Elle Woman in Music estjén. Szintén ugyanezen a partin jelent meg Kiersten Hall színésznő is, aki bár nem tette közszemlére az alsóneműjét, minden egyéb mást megpróbált: a lábait, a hasát, a melleit, a karjait... Mi eggyel is beértük volna.

Forrás: AFP, Northfoto