Visszafogott, kényelmes, kicsit sem harsány - nagyjából így jellemezhetnénk a 2014-es fehérneműdivatot. A klasszikus melltartó-bugyi párokon kívül a legtöbb fehérneműcég előrukkolt alakformáló kollekciókkal, és ezek már alig emlékeztetnek a Brideg Jones-féle mamabugyikra. Mutatjuk is a kínálatot!

Fő a kényelem

A varrás nélküli, illetve a minimálisan, leheletnyi csipkével díszített darabok 2014-ben is nagyon népszerűek. Az egyszerű vonalvezetést maximum egy extrább szín vagy egy kis rafinéria dobja fel.

1., 2. és 3. Triumph, 4. Women'secret, 5. Tezenis

A fehérneműk adu ásza

Ha sokszor nem tudod eldönteni, milyen fehérneműt viselj a világos ruhák és felsők alá, vagy egyszerűen csak ki nem állhatod, ha a melltartópántod színe elüt a ruhádtól, akkor szerezz be egy testszínű szettet. Ez az a fehérnemű, ami minden ruha alatt megállja a helyét. Imádni fogod!

1., 2. és 3. Triumph, 4. Bravissima, 5. H&M

Alakformálás felsőfokon

A világsztárok és Bridget Jones után mi is bátran viselhetjük ezeket az igen előnyösen alakító darabokat. Nem arra buzdítunk, hogy edzés és diéta helyett válaszd ezt a módszert, de ha olyan helyre mész, ahol csúcsformában kell lenned, sokat segít egy ilyen rafinált kis találmány. Idén olyan csinos darabokat is találtunk a kínálatban, amikkel akkor sem vallassz szégyent, ha lekerül az elegáns ruha...

1. H&M, 2. Intimissimi, 3., 4. és 5. Triumph

Szexi fehérneműk - nem csak első randira

Ha párkapcsolatban élsz, akkor a tűz ébren tartása miatt, ha pedig egyedül, akkor a magad jókedvére viselhetsz szexibbnél szexibb fehérneműket. Az örök klasszikus fekete csipkecsodák mellett idén a csokibarna és az éjkék fehérneműkbe szerettünk bele. Álomszépek!

1., 2. és 3. Triumph, 4. Women'secret, 5. Intimissimi