Bárdosi Sándor baba birkózó apaság várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Régi vágya teljesül Bárdosi Sándornak: apa lesz.  A sportoló felesége, Ildikó 12 hetes terhes. Már kiderült a baba neme is: kisfiú lesz - árulták el a boldog szülők a Mokkában.

Ildikó a Blikknek mesélt arról, hogy a barátnőjénél végezte el a tesztet, bár nem hitt benne, hogy várandós. A pozitív eredmény után azonnal orvoshoz fordult, és csak utána újságolta el Sanyinak a jó hírt.

Forrás: Tv2

"Pont azt mutattam meg a tanítványaimnak, hogy kell forgatni az újonnan beszerzett gyakorló gumikést, eközben Ildi félrehúzódva a barátnőjével beszélgetett. Az óra után meg akartam mutatni neki is, hogy néz ki a gyakorlókés, és poénból elkezdtem bökdösni vele. Valósággal szikrákat szórt a szeme. Fogalmam sem volt, mi lelhette, mert venni szokta a poént" – emlékezett vissza Bárdosi. "Aztán megfogta a kezem, és bevitt a belső teremben lévő tatamira. Ott volt a közepén egy kiscipő. Egyből elsírtuk magunkat mind a ketten. Nagyon jó pillanat volt. Ildikó ezután elmesélte, hogy pár napja töltötte be a 12. hetet, és minden orvosi vizsgálat a legnagyobb rendben volt" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.