egészségügy jelölés Richter Gedeon Nyrt. Aranyanyu2014 orvos Aranyanyu 2014 pedagógus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már csak öt nap áll a rendelkezésedre, hogy benevezd kedvenc orvosodat, egészségügyi szakdolgozódat, pedagógusodat a Richter Aranyanyu Díjra - most néhány kattintással meghálálhatod nekik mindazt, amit érted vagy a családodért tettek. 

Van olyan pedagógus, aki meghatározó az életedben? Vagy a gyermekedében? Van olyan orvos vagy egészségügyi dolgozó, aki emberségből, szeretetből olyat tett értetek, ami talán másnak nem tűnik fel, de nektek kinyitotta a világot, megváltoztatta az életeteket? 2014-ben, immár negyedik alkalommal hirdették meg a Richter Aranyanyu Díjat, amellyel az egészségügyben és pedagógusként dolgozó nők munkáját ismerik el.

Miért érdemes a jelölésedet leadni?

Volt már úgy, hogy valaki sokat tett érted vagy a családodért? Hogy feltétel nélküli szeretettel fordult feléd és segített életed egy nehezebb szakaszán túljutnod? Hogy hálával gondolsz rá és nem tudod, hogyan köszönhetnéd meg neki mindazt, amit érted tett? Itt a remek alkalom: jelöld őt a Richter Aranyanyu Díjra, és hagyd, hogy egy egész ország megismerje! Tudasd mindenkivel, hogy ő egy nagyszerű ember és ezzel együtt juttasd hozzá a 200 ezer forintos pénzjutalomhoz is. Mindössze néhány kattintás az egész. A jelölésed ITT tudod leadni.

Forrás: http://aranyanyu.hu

Mit kell tenned, ha jelölni szeretnél?

Az ajánlásokat három kategóriában várják a www.aranyanyu.hu honlapon szeptember 21-ig. Egy személyes történetben kell bemutatni a jelölni kívánt orvosnőt, pedagógust vagy egészségügyi szakdolgozót. A rövid írásban meg kell jelennie a jelölt elhivatottságának, odaadó személyiségének. A beérkezett jelölésekből kategóriánként négy, tehát összesen tizenkét döntős Aranyanyut választanak ki. A jelöltekről portréfilm készül, ennek alapján internetes szavazással a nagyközönség dönthet arról, hogy kik kapják meg idén a díjat. Emellett a hattagú zsűri is odaítél minden kategóriában egy díjat, így összesen hatan vehetik át a novemberi díjátadón a Richter Aranyanyu Díjat és a vele járó, személyenként 200 ezer forintos pénzjutalmat.

A zsűri tagjai: Rácz Zsuzsa írónő, Beke Zsuzsa, a Richter Gedeon Nyrt. kommunikációs igazgatója, Nagy Tímea kétszeres olimpiai bajnok párbajtőrvívó, Dobó Kata színésznő, dr. Gyarmati Andrea olimpikon és Kriston Andrea, az Intimtorna módszer kidolgozója.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.