Az állítólag második babájával várandós énekesnőt nemrég pezsgőspohárral a kezében kapták lencsevére.

Most akkor hogy is van ez? Először maga Jay-Z indította el a találgatások sorozatát azzal, hogy „hamarosan megjelenik Blue Ivy 2.0." Most azonban éppen ő és popdíva-felesége tettek pontot a találgatások végére. Ezzel a képpel:

Forrás: Pinterest

Igen, jól látható, Beyoncé éppen pezsgőt kortyolgat az On The Run koncertturnéjának párizsi színfalai mögött. A fotót ráadásul maga a sztárpár tette közzé közösségi oldalukon. Mi azonban tudjuk, hogy egy olyan felelős édesanya, mint Beyoncé, valószínűleg nem inna alkoholt a terhessége alatt – sem most, sem a kis Blue Ivyvel való várandóssága alatt. (Persze feltalálták már az alkoholmentes pezsgőt is, és az is lehet, hogy csak koccintott vele, szóval ki tudja...)

Beyoncé már egy éve gyereket vár
Legalábbis a korábbi találgatásokat összeszámolva. A popdíva lehetséges második terhességéről már egy éve cikkeznek folyamatosan - igen, mi is írtunk róla többek között ITT -, a várva várt nagy bejelentés azonban mindig elmaradt. Nem hiába kapta fel a fejét a bulvársajtó, amikor Jay-Z Blue Ivy kistestvéréről ködösített...

Ha Beyoncé hivatalosan nem is, Katalin hercegnő és Liv Tyler viszont valóban babát várnak, mindketten nemrég jelentették be terhességüket. Mila Kunis pedig már mindenórás kismama: Ashton Kutcher menyasszonyáról készült legutóbbi pocakos fotókat IDE kattintva nézheted meg.