Ő a legvonzóbb nő a világon

Forrás: Esquire magazin -
vonzó nő esquire Javier Bardem Penelope Cruz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Penélope Cruz spanyol színésznő kapta a legvonzóbb nő címet az Esquire magazintól. Az elismerés mellé szexi fotósorozat is készült a sztárról - meg is mutatjuk!

Minden nő ilyen elismerésre vágyik, mint Penélope Cruz. A spanyol filmcsillagot a legvonzóbb nő címmel tüntették ki. A kétgyermekes családanya, aki nem mellesleg a sármos Javier Bardem felesége a 11. nő, akinek a lap ilyen díjat osztott ki. A korábbi legvonzóbb nők között szerepel egyebek mellett Angelina Jolie, Halle Berry, Rihanna, Charlize Theron és Scarlett Johansson is – számol be az MTI.

Forrás: Esquire magazin

A Vanília égbolt és a Vicky Christina Barcelona című filmek sztárját már tizenévesen vonzotta a színművészet. A színésznő magánélete azonban továbbra is tabu. "A mi dolgunk" - ennyit mondott a magazinnak férjéről és gyermekeiről.

/1410/Pen_l2014101314466

Penélopét legközelebb a Ma ma című spanyol drámában és a Grimsby című amerikai vígjátékban lehet majd látni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.