A legendás kalendáriumhoz ezúttal Steven Meiselt kérték fel fotósnak, aki ruhában is meztelenre tudta vetkőztetni a világ leggyönyörűbb nőit.

A Pirelli gumiabroncsgyártó cég 1964-es naptára óta sok víz lefolyt, de egy dolog megmaradt: mai napig a világ legszebb nőit foglalta egybe egy kalendárium erejéig. A várva-várt naptár 2015-ös kiadásában sem hazudtolta meg magát.

Joan SmallsForrás: Steven Meisel for Pirelli

A téma ezúttal a latex köré épült, az 5 napon át tartó New York-i fotózáshoz pedig Madonna jó barátját, a Vogue divatfotósát, Steven Meiselt kérték fel, aki olyan szupermodelleket fényképezhetett majdnem teljesen meztelenül, mint Adriana Lima, Joan Smalls, avagy Natalia Vodianova – hogy csak párat említsünk.

Gigi HadidForrás: Steven Meisel for Pirelli

A plus-size modell Candice Huffine immár másodszor szerepel az ikonikus naptárban, amelynek történetében ő az első kerekded idomú hölgy.

Divatbotrányok: a Pirelli naptár
Hogy az ikonikus naptárhoz mennyire hozzátartozik az erotika és a meztelenkedés, azt jól mutatja, mennyire furcsán méregette a világ a 2013-ban megjelent kiadását. Hosszú idő után ugyanis itt történhetett meg először az, hogy a modelleken maradhatott a ruha. Hogy végül miért alakult így, arról ide kattintva olvashatsz bővebben.