Felháborodott szülők: 2 éves kislányoknak árult melltartót egy online üzlet

Forrás: http://www.johnlewis.com/ -
fehérnemű felháborodás online Egyesült Királyság melltartó David Cameron kislány üzlet bolt kereskedő szexualizálás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy brit kereskedőt kisgyermekek szexualizálásával vádolnak, amiért 2-től 5 éves korig ajánlotta fehérneműit az interneten.

Hatalmas felháborodást váltott ki egy online kiskereskedői cég, miután 2-5 éves kislányoknak szánt melltartókat kínált eladásra oldalán. A John Lewis-t rengeteg dühös szülő vádolta meg „kisgyermekek szexualizálásával," ami miatt nem sokkal később eltávolításra kerültek a 8 fontba, vagyis nagyjából 3000 forintba kerülő fehérneműk.

Forrás: http://www.johnlewis.com/

A cég szóvivőjén keresztül kért elnézést, elmondása szerint tévedtek, valójában 11 éves, illetve annál idősebb lányoknak szánták az apró virágos melltartókat. Az eset egyébként nem sokkal azután történt, hogy a brit miniszterelnök, David Cameron aggodalmát fejezte ki a gyerekek szexualizálásával kapcsolatosan, és megígérte, minden ilyen kép eltávolításra kerül az interneten.

Hogy valami jót is mondjuk az áruházláncról, az ő nevükhöz fűződik az idei elő cuki karácsonyi videó is, amit már milliók láttak a Youtube-on. ITT nézheted meg te is, ha esetleg lemaradtál róla!

Pedofília régen és ma

Gerinc- és medencecsont nélkül került elő egy mindössze 8 éves gyerek holtteste. A fiú édesapja szerint a westminsteri pedofil kör áll a dolog mögött - az, amelyik 33 éves ugyanilyen kegyetlenséggel végzett több kiskorú gyermekkel. Az esetről ide kattintva olvashatsz bővebben a Life.hu-n - amennyiben elmúltál már 18 éves.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.