Sarka Kata már nem csak a férjét és a gyerekeit kényezteti

Forrás: Facebook/Kata Sarka -
Sarka Kata kényeztetés kiskutya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Konkurenciát kapott Hajdú Péter! Felesége, Kata egyik oldalán ő, a másikon pedig kis kedvencük, Milla alszik.

Négy hónapja van a Hajdú házaspárnak kiskutyája, akit először minden családtag nagyon várt, mára viszont a szupervékony Kata az egyetlen, aki foglalkozik vele.

Forrás: Facebook/Kata Sarka


„A gyerekek szerettek volna egy négylábú barátot, én nem annyira ragaszkodtam hozzá, végül az enyém lett Milla. A kis uszkár most 7 hónapos, 3 hónapos kora óta van nálunk. Imádom, ő az én új szerelmem. Már senki nem foglalkozik vele, csak én, és nagyon összenőttünk az együtt töltött hónapok alatt. Mellettem alszik, persze nem az én ágyamban, hanem a saját kis ágyikójában, az én oldalamon. Ha egy kicsit is nyekereg éjjel, csak leteszem a kezem és megnyugszik. Egész nap jön velem, mindenhová viszem magammal. Annyira okos, addig marad és alszik a hordozó táskájában, amíg azt nem mondom, hogy jöjjön ki. Agyon kényeztetem" – árulta el Kata, akivel sztárszerzőnk, Szily Nóra is készített interjút.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.