Bugyivillantó hasíték, mellkidobó dekoltázs, a nőies idomokat kihangsúlyozó ruhadarabok: a Kardashian-Jenner család lányai ennél dögösebben nem is ünnepelhették volna a karácsonyt.

Khloé Kardashian, Kim Kardashian testvérének közösségi oldalán több fotót is találtunk a Kardashian-Jenner család karácsonyi bulijából. A partit Kris Jenner, Khloé, Kim és Kourtney anyja adta - ahogy minden évben. Egy ilyen eseményen természetesen mindenkinek ki kell tennie magáért magát. Khloe Kardashian dokumentálta is, mit viseltek ő és féltestvére.

Khloe, Kylie és KendallForrás: Instagram / Khloe Kardashian

Az idén szupermodellé avanzsált Kendall Jenner és #nemtöltöttemfelaszámat Kylie Jenner is ott voltak a bulin, de ők Khloéval ellentétben a fehér színű ruhákra voksoltak.

Mi csillog Khloé Kardashian combján?
Khloé Kardashian karácsonykor is bevetette 2014 legnagyobb divatőrületét, a fémes tetoválást. Mi már nyáron sejtettük, hogy ez nem csak fesztiválőrület lesz. Igazunk lett. Valószínűleg a karácsonyo után a  szilveszteri bulikban is gyakran találkozunk majd vele. A legszebb mintákat ide kattintva találod.
Forrás: Instagram / Kendall Jenner

Itt pedig a két testvér együtt pózol:

Forrás: Instagram / Kylie Jenner