Az amerikai tervező, Rick Owens show-ját valószínűleg még sokáig fogjuk emlegetni: négy modellje lejtett végig a kifutón az általa tervezett darabokból kikandikáló férfiasságukkal.

A lemeztelenített női keblek és a csupaszon hagyott fenekek nem új keletű jelenségek a divatvilágban: egy provokatív címlapfotó vagy emlékezetesnek szánt divatbemutató szerves kellékei.

Ennek ellenére még a sokat látott divatrajongók és -szakértők is meglepődtek, amikor Rick Owens párizsi divatbemutatójának kifutóján négy férfi szabadon hagyott pénisze sétált el egyenesen előttük. Az amerikai tervezőre jellemző drámai, laza sziluettekből álló férfikollekciójának néhány darabja épp ott nem takart, ahol egyébként eddig minden pasiknak tervezett ruha igen.

Forrás: Insagram/kolletivenoir

A reakció magáért beszél: a The Guardian szerint ahogy leesett a közönségnek, mi történik, sugdolózás és vihogás hallatszott a bemutató soraiból, az Instagramot pedig elárasztották a #dickowens hashtagek.

Rick Owens egyébként már többször is címlapra került híres-hírhedt divatshow-jai miatt: a 2014-es tavaszi-nyári kollekciója bemutatásakor például egy csapat sztepptáncost küldött a kifutóra, a pillanat bevonult a divattörténelem legjelentősebb momentumai közé.

Péniszcsodák a természetben
Az anyatermészet sok mindenre képes - például arra, hogy különféle pénisz alakú csodákat produkáljon. A legtökéletesebb falloszokért kattints IDE!