Világraszóló lakodalmat tart Caramel

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu -
győztes Caramel lagzi esküvő TV2 menü pap tehetségkutató Megasztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges menü, egyházi szertartás, hatalmas vendégsereg és sztárok, így képzeli Caramel és kedvese, Szilvi az esküvőjét.

Az eljegyzés már karácsonykor megvolt a nemrég édesapává vált Molnár Ferenc Caramelnél, aki szenteste tette fel a nagy kérdést barátnőjének, Szilvinek. A Megasztár egykori győztese most a Story magazinban elmesélte, hogyan képzeli el az esküvőjét.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

„A kislányunk születésének napján kelünk egybe, ez a dátum fix. A helyszínt már keressük, vízparti és dombra épült létesítményt is megnéztünk. A lagzin vietnámi és magyaros menü is lesz majd. Természetesen pap ad össze bennünket, úgy helyes, ha isten előtt fogadunk egymásnak örök hűséget" – magyarázta Caramel, aki 150 fős vendéglistát készített, és sztárok is meghívást kaptak az álomlagzira. Ott lesz például Radics Gigi és Oláh Gergő is.

Álomesküvő itthon - 5 gyönyörű helyszín

Fogalmad sincs arról, hol szeretnél férjhez menni, és szükséged van egy kis inspirációra? Íme, a Life.hu szuper tippjei!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.