Egy drogfüggő pár gyerekét fogadta örökbe Kim és Ryan, akik három éve vették észre, valami nagyon nincs rendben a kisfiúval. A gyerek képzeletbeli barátjával szülei meggyilkolását tervezi. 

A szülők aggódnak, hogy fiuk, Rylan egy napon tényleg megöli őket. A hétéves kisfiú megszállottan rajong a késekért és a vérért. A gyerek mindkét vérszerinti szülője drogfüggő volt és bipoláris mentális zavarral küzdöttek.

Forrás: Youtube

Kim, Rylan nevelőanyja elmondta, a gyerek 18 hónaposan addig tartotta vissza szándékosan a lélegzetét, amíg el nem ájult. Háromévesen már késekkel szúrkált egy dinnyét, azóta pedig egyre erőszakosabb lett. 

Gyilkos gyerekek – a brutalitás nem ismer határokat
Korábban már megpróbáltunk utánajárni annak, hogy léteznek-e pszichopata gyerekek, ebben a cikkben pedig írtunk arról, hogy ők igenis köztünk élnek. 

A kisfiú állítja, hogy van egy barátja, Bleeder, aki arra készteti, hogy ölje meg késekkel az egész családját. Többször is mondta már a szüleinek, hogy beléjük fog vágni egy kést, és állandóan káromkodik. Rylan hatévesen borotvával vágta le saját ujjainak végeit, mert látni akarta, hogy vérzik. Állítása szerint ezt is képzeletbeli barátja javasolta neki.

Az anya attól fél, egy sorozatgyilkost nevel. Már több kórházba is elvitték a gyereket, de nem mutatkozott semmi javulás. Amikor elveszti a kontrollt, a szülők egyszerűen csak lefogják, ez az egyetlen módszer, ami működik.