Sandra Bullock ismét anyai örömök elé néz

Forrás: AFP/Kevork Djansezian -
Sandra Bullock anya örökbeadás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sandra Bullock öt éve fogadta örökbe Louis Bullock Bardot. A színésznő azt tervezi, hamarosan kistestvére lesz Louisnak. 

A színésznő embert próbáló válása és számtalan mozifilmje után 2010-ben a civil életben is új szerepre vállalkozott: örökbe fogadott egy kisfiút.

Forrás: AFP/Kevork Djansezian

Most pedig kistestvére lesz Louisnak, Sandra ugyanis elindította az újabb örökbefogadási kérelmet. Mindegy, hogy kisfiú vagy kislány lesz a második baba, a színésznő egyetlen feltétele, hogy new orleans-i születésű legyen.

Kik fogadtak még örökbe?

A sztárok közül sokan döntenek az örökbefogadás mellett. Vagy a koruk miatt tartják kockázatosnak, hogy vállalják a terhességet, vagy épp nincsen mellettük senki, amikor elérkezettnek látják az időt a családalapításra. Van, aki az alakját félti, és olyan is akad, aki egyszerűen csak segíteni szeretne a nehéz sorsú csöppségeken. Ma már nem csak Madonna, vagy éppen Angelina Jolie az örökbefogadás ügyeletes jelképei. A sztárvilágban egyre többen választják ezt az utat a boldog családi élethez.

Az anyuka reméli, néhány héten belül megérkezik a baba, nagyon készül az érkezésére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.