Rost Andrea: „Ha nincs édesanyám, nem szültem volna gyereket"

Forrás: Rost Andrea / Nánási Pál -
operaénekes Rost Andrea szülés gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő vallomással állt elő a világhírű operaénekesnő, aki kiválasztottnak tartja magát, de nem az anyaságra, hanem a hivatására.

A világhírű operaénekesnő a Best magazinnak adott interjújában hihetetlenül őszintén vallott kétségeiről és arról, mi miatt gyötörte évtizedeken keresztül lelkiismeret-furdalás. Elmondása szerint sokáig nem tudta, hogyan legyen jó művész és anya egyszerre. Már a kezdetektől tudta ugyanis, hogy az egyik a másik rovására mehet.

Forrás: Rost Andrea / Nánási Pál

„Én az éneklést részesítettem előnyben és korábban ugyan nem, de most már ki merem mondani: ha nincs édesanyám, valószínűleg nem szültem volna gyereket" – vallotta be Rost Andrea, aki azt is elárulta, hogy ma már azért lényegesen többet tud foglalkozni fiával és lányával, mint akkor, amikor gyerekei kicsik voltak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.