Homofóbiája miatt nem ment el fia koncertjeire Elton John édesapja?

Forrás: AFP/Paul Morigi -
veterán Elton John homofóbia koncert világháború édesapa tehetség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A zenei ikonnak a mai napig fáj, hogy elhunyt édesapja, Stanley Dwight soha nem hallotta őt játszani.

Sir Elton John a mai napig nem tudja, pontosan mi lehetett az oka annak, hogy világháborús veterán édesapja, Stanley Dwight nem érdeklődött az ő zenei tehetsége felől. Sőt, a férfi soha életében nem is hallotta élőben játszani.

Forrás: AFP/Paul Morigi
A legtehetségesebb celebcsaládokhttp://www.life.hu/csalad/20150213-a-legtehetsegesebb-celebcsaladok.htmlÁllítólag a legtöbb famíliában van legalább egy tehetséges ember. Vannak azonban olyan családok, ahol a tálentum lépten-nyomon felbukkan. Íme, 13 olyan celebcsalád, ahol bebizonyosodott: a tehetség családi örökség.Család--Bojkottot hirdetett a Dolce&Gabbana tervezőpárosa ellen Elton Johnhttp://www.life.hu/csalad/20150316-elton-john-bojkottot-hirdetett-a-dolceandgabbana-ellen-a-melegek-gyermekvallalasarol-mondott.html„Hogy jöttök ahhoz, hogy szintetikusnak nevezzétek csodálatos gyermekeimet?" – így reagált Elton John az olasz tervezőpáros megosztó véleményére, akik a meleg párok gyermekvállalása ellen foglaltak állást egy interjúban.Család--Levetkőztek és úgy léptek színpadra középkorú nők a brit tehetségkutató műsorban - sokkoló fotó!http://www.life.hu/bulvar/20150412-bugyiban-es-melltartoban-leptek-szinpadra-kozepkoru-nok-a-brit-britain-s-got-talent-tehetsegkutato.htmlA szombat esti műsor zárásaként 12 fehérneműre vetkőzött nő jelent meg a Britain's Got Talent brit tehetségkutató színpadán. Mindenki sokkot kapott.TV + BulvárOrigoConchitának Elton John is gratulálthttp://www.life.hu/bulvar/20140516-conchita-wurstnak-az-eurovizios-dalfesztival-gyoztesenek-elton-john-levelben-viraggal-gratulalt.htmlA szakállas Conchitának a lélegzete is elakadt, amikor egy csodás virág kíséretében üzenetet kapott az egyik legnagyobb zenésztől. TV + BulvárOrigoMiley Cyrus: „Voltak homoszexuális kapcsolataim"http://www.life.hu/intim/20150507-miley-cyrus-bevallotta-hogy-voltak-homoszexualis-kapcsolatai.htmlA botrányhősnő coming outolt! Miley bevallotta, hogy nem csak heteroszexuális kapcsolatai voltak.Intim--Különleges kis tehetségek Az ének iskolájában: Az osztályelső Horváth Alexandra letthttp://www.life.hu/bulvar/20150430-kulonleges-kis-tehetsegek-a-tv2-az-enek-iskolajaban-nagy-juli-de-re-attila-luigi-nagy-bogi-varazsolt.htmlA gyermek tehetséggondozó ötödik adásában, három különc diák produkcióján akadt meg a szemünk. Az biztos, hogy a jövő amorózója, és underground énekesnői már megvannak.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.