Válását követően a Playboy kamerái elé állt Ralf Schumacher volt felesége, Cora: a német ex-F1-es csak az újságokból értesült erről, ahogy arról is, hogy exe mellben erősebb lett a szétbútorozás óta.

„Megmutatja nekünk, amit exférje, Ralf nem láthat többé” - ezzel a címmel került a német Playboy-magazin legújabb számának címlapjára Cora Schumacher, irja a formula.hu.  

A szexi fotókat itt nézheted meg!

Cora több mint tizenhárom évig volt az egykori F1-es pilóta felesége, s 2001 őszén gyermeket is szült neki. A pár válásáról tavaly ősszel röppentek fel a hírek, amit végül február 20-án ki is mondtak.

Itt még rendben volt köztük mindenForrás: AFP/Bertrand Guay


Cora az egyezség részeként 6 millió eurót kapott, valamint a bergheimi ház kizárólagos tulajdonjogát, így kezdhetett új életet házasságát követően. Mint elmondta, az új élet megkezdéséhez pont ideális volt ez az akció: „Olyan ez, mint egy balzsam a lelkemhez most, hogy az életem egy új szakaszának küszöbén állok.” Cora Schumacher azt is elárulta, hogy nem értesítette volt férjét a fotózásról, sőt a Bild szerint Ralf azt is csak az újságok hasábjairól tudta meg, hogy exneje új mellekkel állt kamera elé.