Sírjak vagy nevessek? – Brutális lakberendezési bakik

Forrás: uglyhousephotos.com -
színek baki bakiparádé lakberendezés minta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ugye ismered a mondást, miszerint a kevesebb néha több? Nos, ezt az elvet a lakberendezés terén hatványozottan érdemes betartani. Természetesen mindenki a legszebbet szeretné kihozni otthonából, és valami nagyot alkotni, de a túlbuzgóság bizony gyakran a visszájára fordul. Tanulságos válogatás következik.

Hogy elkerüld a stíluskatasztrófát, érdemes odafigyelned néhány örökérvényű szabályra.

Forrás: uglyhousephotos.com

Egy kis ezt, egy kis azt

"Ezt is szeretném, meg ezt is, ó, az ott még milyen szép darab!" Téged is mindig elfog a hév, ha vásárolni indulsz valamelyik divatos lakberendezési áruházba? A mi jó tanácsunk, hogy ilyen esetekben inkább nyugodj le, gondold át jól, mire is van szükséged, és hogy miként van berendezve a helyiség, ahova szánod. Lehet, hogy minden egyes darabba beleszeretsz, amit a boltok polcain meglátsz, de ha túlzsúfolod velük a lakást, akkor eredeti bájukat is elvesztik majd.

Törekedj az összhangra

Vásárlás közben lakásod helyiségeire egybefüggő egészként gondolj! Tartsd szem előtt az egyes szobák összképét, de ezt az egységes jelleget akár az egész otthonodra is kiterjesztheted.

Színek, minták

Tudjuk jól, hogy minden évnek, sőt hónapnak megvannak a lakberendezési divatszínei, saját otthonod esetében azonban jobb, ha nem csupán a trendekre hagyatkozol, hanem főleg az esztétikumra és a józan eszedre. Hiszen annak nincs sok értelme, ha megveszel egy piros bútort, elhelyezed egy kockás szőnyegen, majd megspékeled egy virágos tapétával. Lehet, hogy külön-külön jól mutat, de együttesen kész katasztrófa lesz.

Nem hiszel nekünk? Elrettentésképp nézd végig galériánkat!

/1506/Brut_20156418449

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.