Az öribariság 5+1 tipikus jele

Forrás: Thinkstock -
tippek barátság tippek-tanácsok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Van legalább egy olyan barátnőd, akivel az oviban még rivalizáltatok, kamaszkorotokban egymást sminkeltétek, a főiskolán pedig megírtátok egymás szakdolgozatát? Akkor te biztosan érteni fogod ezeket a pontokat.

1. Ne szólj szám, csak ha kell

Mindketten tudjátok a másikról, hogy mikor kell hallgatni vagy tanácsokkal elhalmozni a másikat még akkor is, ha nem egymás mellett ültök. Bónuszként megértitek és feltétel nélkül elfogadjátok egymást, akár csak egy jó házasságban. Sőt, közös nyelvetek, kifejezéseitek is vannak.

Forrás: Thinkstock

2. Helyette állítod össze a tökéletes szettet

Ismered a méreteit, de még körömformáját is, amikor ajándékot választasz neki, már tudod melyik körömlakk vagy ruha illik hozzá.

3. Ugyanazon nevettek

Egy padon ültök a parkban, csicseregnek a madarak, ragyogó az idő, élvezitek a napsütést. Egyszer csak elmegy előttetek egy szerintetek röhejesen felöltözött nő, ekkor ti egymásra néztek és egyetlen szó nélkül hatalmas nevetésben törtök ki. Ismerős?

4. Éjjel-nappal barátság

Naponta legalább háromszor beszéltek, ez a minimum! Azon kívül akut helyzetekben is számíthattok egymásra. Éjjel kettő óra van. A barátod most szakított veled, ramatyul vagy, magadba roskadva sírsz a kanapén egy jobb életet kívánva. Vigaszra vágysz: az első ember, akit ilyenkor felhívsz, az a valódi lelkitársad. Ha ő az, akkor ezen nincs is mit ragozni…

5. Őszinteség a négyzeten

Az igaz barátok nem csupán a szép élményeket, a jó bulikat osztják meg egymással, hanem a kritikákat is. Bármennyire is fáj, ezeket nem veszitek rossz néven egymástól, hiszen legalább ti őszinték vagytok egymással.

+1 Véget nem érő folytatás

Egyikőtök munkát kapott külföldön, miközben a másik pedig férjhez ment és gyereke született. Már jóval kevesebbet beszéltek, mint korábban, eltűntek a bulizós, pasizós, pletykálós évek. Ennek ellenére ha bármikor újra találkoztok, ugyanonnan folytatjátok a beszélgetést, ahol egykor abbahagytátok. Azt is tudjátok, hogy a barátságotok nem szűnt meg, csupán átalakult egy más minőségű (erősebb) kapcsolattá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.