Gáspár Evelin előszeretettel posztol polgárpukkasztó fotókat Instagramjára. Korábban azonban egy helyes kis tetoválást villanatott. 

Gáspár Evelin egyre szebb fiatal nővé cseperedik és ezt nem is fél megmutatni. Korábban már megirigyeltük dögös bikinialajátés a szuperszexi, hát nélküli kisfeketéjében is megcsodálhattuk őt.

Forrás: Gáspár Evelin/Instagram

Sokan azonban inkább azzal foglalkoznak, mégis honnan lehet Evelinnek ennyi nagyértékű luxusautója: egy elegáns BMW-je, egy vagány Porsche-ja illetve még egy aranyos bogárhátúja is. Valószínűleg az egyik irigye lehetett, aki felhívta a figyelmünket arra, hogy Evelin ugyan valóban dögös nővé vált, azonban igencsak nagy lábon él - szó szerint.

Forrás: Instagram / Gáspár Evelin

Evelint azonban nem olyan fából faragták, akit mindez érdekel, így Instagramján azt is megmutatta, milyen tetoválás díszíti jelenleg a bokáját. Persze, elképzelhető, hogy mindez csak átverés és valójában egy filcollal sikerült ilyen remekbeszabott szívecskét odarajzolni. De szerintünk ez igenis egy cuki tetoválás az amúgy "kitérdekelmekkoralábon".