Amiket mindig is tudni akartál: Olivia Palermo szépségtitkai

Forrás: AFP/Neilson Barnard -
Olivia Palermo körömlakk szépségápolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olivia Palermo ma kétségkívül az egyik, ha nem a legstílusosabb híresség a tengerentúlon. Ő aztán mindig tudja, hogyan kell megjelenni, hihetetlen kreációit látva pedig biztosan vagyunk benne, hogy neki tényleg a kisujjában van a divat. Most tanulhatsz tőle!

Olivia nemrég a Vogue magazinnak adott egy interjút, ahol is alaposan kifaggatták a szépséggurut kedvenc trükkjeiről.

Forrás: AFP/Neilson Barnard

Körömlakk

Olivia abszolút kedvence a klasszikus piros. Hogy miért? Ez a szín minden szetthez, stílushoz passzol, ráadásul örök divat - ő még az esküvőjére is ezt a színt választotta. Mindig ugyanolyan színűre lakkoztatja kéz és lábkörmeit, ezt még az édesanyjától leste el. Ötnaponta jár manikűröztetni, szerinte az ápolt kézfej az egyik legfontosabb. Persze nála is mindig van körömlakk, ha esetleg újra kéne lakkozni a körmeit.

Smink

A híresség a natúr, természeteses sminkre esküszik, szeret önmaga lenni. Szempillaspirál, púder és szemceruca nélkül ki sem teszi a lábát otthonról. Soha, de soha nem feküdne le sminkben, az alapos arctisztítára nagy gondot fordít.

Forrás: AFP/Noam Galai

A legjobb tipp, amit valaha kapott

,,A vazelin bármilyen sminket leszed. Ez a szer egy igazi adu ász."

Haj

Olivia minden nap megmossa a haját egy olyan samponnal, amitől gyönyörű lesz a fénye. ,,Az emberek többnyire ledöbbennek ezen, én viszont már megszoktam - még sosem volt nap, hogy ne mostam volna hajat."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.